Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      karpacz

karpacz

(4 wyniki)
    • Właśnie dostałam wezwanie na oddział do Karpacza na 1 A . Mam się stawić z dzieckiem za tydzień, ale dzwoniłam i wbrew temu co wcześniej mówili nie mogę wynająć nic w szpitalu i nie mogę z dzieckiem zostać na noc, a do tego nie mogę wziąć jej na kwaterę nie wiem co robić , mała nie przesypia całej nocy , budzi się i płacze ,ja chyba zwariuję. Niby to 10 dni ale co za dureń to wymyślił, dziecko zdrowe , ale z nawracającymi chorobami dróg oddechowych i co ma się nabawić jeszcze nerw...
    • ... ale czy w Karkonoszach zawsze pada deszcz??? Wiem, że to niemożliwe, ale właśnie wróciłam z czwartego w życiu pobytu w Karpaczu - w różnych miesiącach, o różnych długościach i ZAWSZE padało:(
    • Normalnie albo on zwariował albo ja zwariuję... Właśnie wymyślił że kupujemy pensjonat w Karpaczu i przenosimy się prowadzić interes. Kurde najpierw Australia a teraz Karpacz a ja chcę w Warszawie mieszkać i nigdzie się nie przenosić, jeszcze jak by mi morze zaproponował ale góry- nie cierpię ich i tyle. Wiem że to tylko gadanie ale jak bym powiedziała ok to szybko doprowadził by sprawę do końca:) Ja oczywiście z furią stwierdziłam iż po moim bladym trupie a dzieci usłyszawszy wrzask m...
    • Po raz pierwszy czas wielkanocny spedzilam inaczej niz zwykle- wjazdowo.Pojechalismy do Karpacza, w zasadzie tak z marszu, bez planowania.Wynajelismy pokoj z tarasem, lasy, sarny, spacery,podziwianie okolicy- te klimaty nam towarzyszyly przez 2 dni. Przekonalam sie , ze to super sprawa- pierwsze swieta, po ktorych jestem wypoczeta, nie przejedzona, w swietnym humorze. Ktos jeszcze spedzal te dni w inny sposob niz za stolem uginajacym sie pod "zarłem"? Cos czuje , ze bedziemy w ten...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się