karpacz

(50 wyników)
  • Witam, Polecacie jakiś sprawdzony nocleg w Karpaczu dla małżeństwa z 3,5 letnim dzieckiem?
  • Jest promocja do końca kwietnia, pakiet wakacyjny i za mnie, męża i dwie dziewczynki ( 3 i 11 lat), za 5 noclegów ze śniadaniami i obiadokolacjami, plus wstęp na baseny i spa, oraz jakieś drobne atrakcje dla dzieci jeszcze, wyszłoby mnie 2750 zł. Podoba mi się dosyć, ale mąż mówi, że jak będą upały, to on nie będzie w hotelu siedział, tylko chciałby nad wodą jakąś otwartą ( po górach też chodził nie będzie:)). No i nie wiem teraz, rezerwować, czy nie? Jest to fajna opcja moim zdaniem przy sta...
  • Chcemy się wybrać z dziećmi: 16miesięcznym i 4,5latkiem. Gdzie lepiej do nauki młodego na nartach i jakieś małe górki na sanki ?
  • witam Jak w temacie. Dysponujemy czasem. Wracając z karpacza chętnie zachaczylibysmy po drodze w jakimś ciekawym miejscu. Co na tej trasie warto pokazać dzieciom ( 4 i 7 lat)? możemy tez przenocowac. Myśle o Wrocławiu? A może jakieś inne propozycje?
  • Witam Mam pytanie za 2 tygodnie wybieramy się do Karpacza z dzieckiem, mamy zaklepane noclegi jednak bez wyżywienia. Tu moje pytanie, które miejsca polecacie na smaczne obiady ? Za wszelkie informacje bedę wdzięczna. pozdrawiam
  • Witam.Planujemy wyjazd na wakacje w lipcu do Karpacza.Proszę o osoby które były w jednym (może kilku)z tych hoteli o opinie.Bardzo podoba się nam Gołębiewski podobno ma b.dobre wyżywienie,animacje itp.Tylko straszny moloch.Natomiast Artus znacznie mniejszy ale mało o nim opinii.Wyjazd z dwójka dzieci 6 i 7 latkami.
  • polećcie pokoj z łazienka moze byc z wyzywieniem lub bez wazne zeby byl w miare duzy dla 2 dorosłcyn i dwoje dzieci no i blisko centrum:)
  • Witam! Mam pytanie. Czy warto pojechac do Karpacza z 5-latką zimą?Chodzi mi o spacery i zobaczenie ciekawych miejsc ,nie jezdzimy na nartach. Poleccie proszę sprawdzone miejsca na nocleg. Pozdrawiam.
  • Wybieramy się na 5 dniową majówkę wlaśnie w okolice Złotoryi. Czworo dorosłych i czworo dzieci w wieku 8-10 lat. Mamy już kilka atrakcji na oku (głównie Karpacz i Szklarska Poręba) ale może coś polecicie ciekawego dla dzieciaków w tym rejonie o czym nie mówi sie za często a naprawdę warto tam podjechać.
  • jesteśmy rodzinką z dwójką dzieci( 2 i 4 lata) i wybieramy się w sierpniu na 2 tyg. w wyżej wymienione okolice. Właściwie nie podjęliśmy jeszcze ostatecznej decyzji co do miejsca zakwaterowania, i tutaj liczymy na porady forumowiczów:) Szukając noclegu ciężko trafić w tych miejscowościach na obiekt przyjazny maluchom i z atrakcjami typu ogród czy plac zabaw. Nie znalezliśmy też info odnośnie placów zabaw ogólnodostępnych w Kudowie lub Karpaczu. Może ktoś z Was był już w tamtych ...
  • Przeszperałam forum i znalazłam kilka wpisów od zachwyconych po bardzo niezadowolonych. Jak tam jest? To, że moloch , to wiem. Ale jak wyglądają pokoje? Da się pomieszkać z 2 dzieci?
  • Witam! Wstępnie myślimy o pobycie zimowym z naszymi dziećmi (7 lat i 1,5 roku)w hotelu Mercure Skalny w Karpaczu. Będę wdzięczna za opnie na temat tego hotelu oraz o wszelkie informacje odnośnie nastawienia do rodzin z dziećmi, odległości od wyciągów narciarskich itp... Z góry dziękuję, A
  • Wybieram się z rodziną do Sandry do Karpacza (dwoje dzieci - 4 lata i 3 miesiące). Czy ktoś już był i korzystał z tego hotelu? Może ktoś jest z okolicy i widział już ten hotel. Niestety nie ma żadnych zdjęć w Internecie. Dodam, że byliśmy już w Pogorzelicy w sanrze dwukrotnie i byliśmy zadowoleni.
  • Gdzie dobrze dają jeść? i które miejsca omijać:-) Co warto zobaczyć z dzieckiem i jaki zjazd wybrać na pierwszą przygodę dziecka z nartami ? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
  • Mam zamiar wybrać się gdzieś w okolice Karpacza, ewentualnie Szklarska Poręba, gdzieś przy granicy Czech lub Słowacji na 2- tygodniowy pobyt z 3 latkiem.Możecie coś polecić? Dobrze by było, żeby były jakieś atrakcje dla dzieci, typu place zabaw i w ogóle żeby było gdzie pójść z dzieckiem.
  • Interesują mnie obiekty z basenem. Jesteśmy rodzinką 2+3. Najmłodszy będzie miał latem 1,5 roku. Oglądałam parę obiektów w internecie (między innym Sandrę), ale może Wy coś polecicie.
  • Witam, Planujemy wyjazd we wrzesniu z 10 miesiecznym synkiem do Karpacza. Czy mogłby ktos polecic mi jakies namiary na sensowny nocleg? Wiadomo ze z takim Maluchem nie da sie cały czas chodzic po górach wiec miejsce musi byc nie tylko dobre na nocleg ale tez na pobyt troszke w ciagu dnia... Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam aga
  • Witam. Polećcie proszę jakiś obiekt w Karpaczu dla rodzinki 2+3. Interesuje mnie wiekszy pokój, najlepiej studio; wyżywienie na miejscu, plac zabaw w ogrodzie i coś na niepogodę (piłkarzyki, ping-pong itp.) oraz parking. Dziekuję.
  • Wybieramy się w lipcu do Karpacza z dzieciaczkami. Starszy ma 4 lata a młodszy rok. Może macie jakieś sprawdzone kwatery, które byłyby godne polecenia? Chciałabym, aby w pokoju była łazienka i dostęp do kuchni. Przydałaby sie też jakaś piaskownica na podwórku, grill. W necie jest tak dużo propozycji, że trudno się na coś zdecydować. Będę wdzięczna za każdy namiar.
  • Co warto zwiedzic w okolicy Karpacza????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się