karpacz

(4 wyniki)
  • Byliśmy pięć dni.Tu w drodze do schroniska Samotnia: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1899825,2,1.html Maszerował z Samotni do Strzechy Akademickiej: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1899826,2,2.html A tu z mężem na polanie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1899827,2,3.html Aż szkoda że już koniec...
  • Wróciłam wczoraj o 2 w nocy . Było wspaniale ,dzieci bardzo grzeczne , Mił bez problemowo ,nawet sie rano nie przywitał . Mama nie miała problemu sypiał i jadł , był grzeczny. Byliśmy w Karpaczu przepiękne miasteczko ,piękny krajobraz ,super ludzie . Pokój bardzo ładny i przytulny . Mój mąż z Karpacza zabrał mnie do Pragi i było pieknie cudnie i wspaniale jechałam metrem , tramwajem i zwiedziliśmy główne zabytki Pragi , widzieliśmy architekturę gotycką ,barokową i renesansowa zwiedz...
  • Siedzę ostatnią godzinę w pracy i płakać mi się chce. Przede mną urlop od dziś :-) Zachciało mi się poczytać prognozy pogody i są "optymistyczne"- leje, wieje i zimno....Kurcze- cały rok czekałam na wakacje...Mieliśmy w planie Karpacz i okolice ale teraz to już nie wiem...Gdzie można spędzić miło czas w deszczu, w urlopie.......Na szczęście nie mamy dokonanej żadnej rezerwacji...Przytulcie, pomóżcie...Nie chcę siedzieć w pięć osób w domu...
  • Niedaleko Wrocławia, by było niedrogo, jakies atrakcje itd. Wrocławianki podpowiedzcie. Fajnie,gdyby bylo jakies jeziorko, teren zielony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się