Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      karpacz

karpacz

(10 wyników)
    • Wybieramy sie na narty do Karpacza... w grudniu na swieta. Ktos ma jakies doswiadczenia? Jaky bylo? Czy moge liczyc na snieg? Dodam, ze pierwszy raz jedziemy.
    • Kompletna początkująca, która chce nauczyć się jeździć na nartach, prosi o namiary na jakiegoś cierpliwego instruktora - na 20 lutego. Ktokolwiek widział... :))
    • Czy ktoś wybiera się w marcu 2009r. na obóz narciarski ze szkoły górskiej w Karpaczu? A jeżeli tak, czy można się przyłączyć w Karpaczu by dostać się do schroniska "Samotnia"? Mam ochotę się tam wybrać, ale jestem sama, więc mam obawy przed chodzeniem o tej porze roku po górach.
    • Chciałabym zapytac jak wyglada w Karpaczu. Znajomi namawiaja mnie na narciarski weekend ale przyznam, ze tam jeszcze nie bylam wiec nie wiem czego moge sie spodziewac. Prosze o info. Dzieki z góry. Pozdro.
    • Jak w tytule. Zamierzam tam pojechać, bo nigdy nie byłem. Poradźcie gdzie będzie lepiej - przede wszystkim narciarsko, ale i wypoczynkowo - tzn. babcia + spacery z dzieckiem z sankami, jakieś wycieczki po okolicy. P.S. Oszczędźcie sobie, że najlepiej do Zell am See lub Cortiny.
    • Wybieramy się po raz pierwszy na narty, niestety tylko na kilka dni. Który stok w Karkonoszach będzie dla nas najbardziej odpowiedni? Chciałabym podczas tego pierwszego wyjazdu uniknąć orczyków, słyszałam, że są takie specjalne wyciągi dla dzieci, gdzie mogą wjeżdżać na górę na specjalnych taśmach, gdzie one są???
    • Wybieram się na narty w Karkonosze na kilka dni a konkretnie 21-24 stycznia 2010 r. Do tej pory w tym rejonie jeździłem na Kopie w Karpaczu i nie znam innych miejsc na dobre narciarstwo w tych górach. Może macie jakieś ulubione, które możecie polecić? Na razie wybieram się tam sam, może ktoś ma ochotę dołączyć?
    • czy ktoś może mi podpowiedzieć, z doświadczenia - pierwszy raz jadę w góry z dziećmi 7 i 3 lata, i chcę starsze dziecko i siebie uczyć jazdy na nartach. Nie byłam nigdy w szklarskiej, ja sama kiedyś byłam na Słowacji. W szklarskiej jest dużo wyciągów, wiele szkółek i instruktorów. Gdzie najlepiej zaczynać naukę z dzieckiem i czy instruktora szukać już przed wyjazdem, czy na miejscu, a może ktoś może polecić kogos?
    • Poszukuję miejscowości, w której jeden z rodziców może pojeździć na nartach a drugi mógłby pospacerować z dzieckiem w wózku. Zaliczyliśmy już Ustroń, Wisłę i Szczawnicę. Czy macie jakieś sprawdzone propozycje?
    • Wybieramy się zimą na narty - będzie to pierwszy raz dla nas i naszych dzieci (4 i 8 lat). Co byście polecili? Myślimy o Karpaczu - bo chyba najbliżej (jesteśmy z zachodniopomorskiego). A może lepiej wybrać się gdzie indziej, do mniej znanych miejscowości. Będę wdzięczna za wszystkie dobre rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się