Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      kiedy

kiedy

(14 wyniki)
    • - Kiedy sytuacja w Polsce się poprawi? - Kiedy głodni zjedzą bezrobotnych.
    • Mam pytanie techniczne, jesli zakonczylam prace za porozumieniem stron, nie zarejestrowalam sie jako bezrobotna, to do kiedy jestem obieta ubezpieczeniem zdrowotnym (tzn. przez jaki jeszcze czas moge pojsc do "panstwowego" lekarza). Z gory dzieki!
    • Czy kobieta musi poinformować pracodawcę o tym że jest w ciąży? Od którego miesiąca ciąży kobiety nie można zwolnić? Być może ktoś wie więcej o prawach kobiet w ciąży w pracy. Będę wdzięczna za info.
    • Wysyłam juz miesiąc CV i l.m. na konkretne ogłoszenia i nie tylko, ale nikt sie nie odzywa:(czy to normalne czy raczej juz nie ma co łudzic się nadziją. Dziekuje.
    • podobno AGD i RTV maja byc u nich strasznie tanie.....? wiecie gdzie i kiedy to otworza?
    • Mam 29 lat, udało mi się po studiach zdobyć dość dobrą pracę, ale w tej chwili moja firma pada. Myślę, że potrwa to jeszcze 2-3 miesiące, więc szukam pracy. Kłopot w tym, że planuję dziecko. Jeśli zajdę w ciążę teraz, nikt mnie nie zatrudni. I tak może mnie nikt nie zatrudnić, bo mogę zajść w ciążę. A zegar biologiczny tyka. Czy mam zdecydować się na dziecko, siedzieć w domu na bezrobotnym, a później odchować dziecko i za jakieś 3,4 lata szukać pracy? Kto mnie wtedy zatrudni po ta...
    • czy ktos z was przeszedl testy w ernst&young? mi napisali ze przeszedlem i ze skontaktuja sie telefonicznie celem ustalenia terminu spotkania gdy tylko ustala daty konsultacji, tyle ze to juz trwaz 3 tygodnie!! ktos z was tez czeka?a moze ktos juz byl?
    • Mam 29 lat, udało mi się po studiach zdobyć dość dobrą pracę, ale w tej chwili moja firma pada. Myślę, że potrwa to jeszcze 2-3 miesiące, więc szukam pracy. Kłopot w tym, że planuję dziecko. Jeśli zajdę w ciążę teraz, nikt mnie nie zatrudni. I tak może mnie nikt nie zatrudnić, bo mogę zajść w ciążę. A zegar biologiczny tyka. Czy mam zdecydować się na dziecko, siedzieć w domu na bezrobotnym, a później odchować dziecko i za jakieś 3,4 lata szukać pracy? Kto mnie wtedy zatrudni po ta...
    • Nie mam co robić, często się nudzę, mam nie za dużo zleceń. Odrzuciłam lepszą ofertę.Mam jeszcze niewielkie doświadczenie, więc boję się czegokolwiek innego, bo jeszcze jestem mało przygotowana. Lapię doła w pracy. Też tak macie? Jak sobie z tym radzicie?
    • Od paru miesięcy szukam pracy.Obecna praca nie daje mi już żadnej satysfakcji i szans rozwoju. Zarabiam strasznie mało. Wiem czego szukam i odpowiadam tylko na wybrane oferty. Pare razy byłam juz tuż tuz,ale jakos nic z tego nie wychodzilo. Czuję sie podle i odechciewa mi się wszystkiego. Nigdy nie myślałam, ze po dwóch kierunkach studiów będe miała takie problemy ze znalezieniem ciekawej pracy za przyzwoite pieniądze (naprawdę nie mam wygórowanych żądań. Nie chcę obniżać poporzec...
    • oczywiscie do pracy .... a dopiero potem placa 3 miesiace dla trzech osob forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=6308468
    • Czy ktoś może mi powiedziec jak wyglada rekrutacja do tego wydawnictwa? Na początek są ponoć jakies tam testy... Czy jest szansa się tam dostać??? Bardzo proszę o wszelkie info. Pilne ! Z góry serdeczne dzięki!
    • czy jesli otrzymalam wypowiedzenie 3 miesieczne, ale zwolniono mnie z obowiazku swiadczenia pracy, to moge podjac inna prace na umowe o prace w trakcie tego wypowiedzenia ? czy inna praca tylko na umowe o dzielo lub zlecenie
    • Mam pytanie jak przebiega proces rekrutacji w Poczcie Polskiej? Gdzie należy się zgłosić żeby zostawić swoje CV? Mam nadzieję ,że ktoś mi odpowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się