kielce

(20 wyników)
  • Witam! wie moze ktos gdzie sie znajduje kregielnia w Kielcach? ponoc cos nowego otworzyli... Dzieki...
  • zlikwidowali u nas biuro paszportowe teraz trzeba jezdzic po paszport do kielc niedlugo to wszystko tam przeniosa moze nowy burmistrz to zmieni
  • Jechałem ok 2 tyg temu z Wrocławia do Włoszczowy. Ciemno, wieczór. Tuż przed Czarncą nadziałem się na zamkniętą drogę. Szlaban, zakaz wjazdu i koniec. ŻADNEGO znaku, kierunkowskazu na objazd. Jadąc od Częstochowy, nie widziałem żadnego znaku, że droga zamknięta - mogłem przeoczyć, przepraszam, ale raczej nie było. W głowie mi się to ledwo mieści. Ale najlepsze teraz - zawróciłem , stanąłem przy lasku, rozważając powrót do Koniecpola, gdy zatrzymał się jakiś miły facet (co ciekawe, z o...
  • rapidshare.com/files/4455265/Krzysztof_S.rar.html 1. na dole ekranu kliknij przycisk free, 2. odczekaj 30-40 sekund 3. wpisz kod z obrazka do okienka obok, 4. kliknij przycisk download... obok wpisanego kodu 5. kliknij zapisz 6. otwórz i czytaj
  • czy uważacie że drogeria rossmana odniosła by sukces we włoszczowie??czy za mało ludzi...??
  • Witam,chcial bym sie dowiedziec o godziny kursu busow Włoszczowa-Kielce.Chodzi mi o godziny poranne (6/8),i godzine wyjazdu z Kielc (11\12) Z gory dzieki za info PzDr
  • do kobiet(10)

Zastanawiamy się nad przeprowadzką do Włoszczowy.Jesteśmy młodzi chcemy mieć dziecko i stąd moja prośba-szukam dobrego ginekologa.Informacje o porodówce we Włoszczowie też mile widziane.Dzięki.
  • Witam, jaką szkolę jazdy wybrać,jacy są fajni instruktorzy i w jakim mieście wybrać egzamin? Pozdrawiam
  • Mam pytanie dotyczące możliwości odbioru tych kieleckich rozgłośni w Skarżysku. Które z nich i jak odbieraja ?? Proszę o pomoc :-) P.S. rozumiem, że Radio Tak i PR Kielce słychać b. dobrze...
  • ... we Włoszczowie Empik. Ja mysle ze tak . Bo mamy tylko 1 ksiegarnie ale zeby kupic jakas płyte czy ksiazke fajna to trzeba do Kielc:/ Co wy o tym myslicie i czy macie pomysł na jakas lokalizacje. Ja mysle zemogłoby powstac to np w tym budynku koło koscioła. Jest duzy wiec inne sklepy tez by mogły powstac :P
  • ostatnio prywatni przewoźnicy zaszaleli, nie dość że ceny poszły w górę, to jeszcze na trasie Włoszczowa - Częstochowa , nie ma zniżki dla studentów. Przykład( kiedyś jechałem,bilet kosztuje 7 zł ( studencki) a ( 9 zł. normalny), , a dziś 12 zł. SZOK )
  • mam zakupic kase fiskalną i jestem ciekawy jaka firme mi polecicie. zawsze to najlepiej dowiedziec sie od użytkowników.pozdrawiam
  • Pomóżcie....jeśli ma ktoś namiary na dobrego, solidnego dentystę to dajcie znać :) Tak przy okazji: odradzam panią Marcinkowską (byłem i więcej nie pójdę)...może miałem pecha i tylko MI, źle zrobiła zęba ;)
  • Jeśli mam byc szczery powiem tak: Pan Krzysztof Solecki - to stracony Twój głos. Zdradzał Cię bowiem przez 4 lata. Podając się za "prawicowca", jako radny powiatowy układał się z koalicją SLD i PSL. Teraz obiecuje przysłowiowe gruszki na wierzbie mówiąc , że wie jak zdobyć i wykorzystać pieniądze unijne. Nie daj się oszukać. Żaden unijny projekt nie wyszedł z Powiatu Włoszczowskiego i teraz też nie wyjdzie, gdyż układ radnych powiatowych został taki sam. Pan Solecki sugerował przed wybo...
  • Ceny w Polsce spadają juz grubo poniżej 4 złotych za litr PB95. A u nas...
  • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3311170.html Świętokrzyskie: próba porwania gimbusa IAR 27-04-2006, ostatnia aktualizacja 27-04-2006 15:46 Włoszczowska policja zatrzymała 46-letniego mężczyznę, który usiłował uprowadzić autobus z dziećmi. Jechali nim uczniowie do szkoły w Kurzelowie w Świętokrzyskiem. Komisarz Krzysztof Skorek z biura prasowego policji powiedział Polskiemu Radiu Kielce, że mężczyzna wsiadł do gimbusa i nożem sterroryzował kierowcę. W autobusie...
  • czy w tym dniu, coś się będzie działo we Włoszczowie?????????????
  • To jak walka Dawida i Goliatem. - Solecki doświadczony dobry sprawdzony przedsiębiorca,doskonały menadżer, wie jak się zarządza miastem ma duże sukcesy w takich miastach jak Kielce. - Dorywalski dziecko po studiach bez doświadczenia. Teraz możecie wybierać!!
  • na której stacji we Włoszczowie jest najlepsze paliwo (benzynę), bo mam z nim od jakiegoś czasu trudność?
  • Ciekaw jezdem jakaż to Alma Mater dała mu tenże stopyjeń naukowy i w jakowejż to dziedzinie od tąd zwać go trza będzie M I S T R Z E M???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się