Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      kielce

kielce

(10 wyników)
    • Na kursie jeździłam sporo po mieście,ale jak mnie mój instruktor wywiózł na egzaminie wewnętrznym w dziwne uliczki to normalnie zgłupiałam.I nie zdałabym 4 razy. Powiedzcie proszę jakie "kwiatki" czekają w Kielcach?
    • wczoraj zapisałam się na teorię na 16 kwietnia <masakra>
    • pewnie dlatego że było św krzysztofa :))) pozdrawiam wszystkich zdających nie przejmójcie się dacie rade tylko bez załamki
    • czesc, czy ktos sie orientuje, ile sie czeka na termin egzaminu w Kielcach? pozdrawiam
    • Witam! Czy zdaje/zdawał ktoś w Kielcach? Ja już podchodze kolejny raz u bue wiem jak się nastawiać :) Zdaje na corsie. Ostatnio chyba się trasy zmieniły? Czekam na wasze opinie i odpowiedzi
    • Podchodzę do pierwszego egzaminu, wszystkie uwagi mile widziane.
    • j.w;
    • Siema dzisiaj zdałem za drugim razem łoo ale sie ciesze na egzaminie zrobiłem pare błedów mimo to egzaminator mnie przepuścił hhahahha powodzenia !!!!!
    • Witam! Za tydzień wybieram się samochodem w góry - do Krynicy Gróskiej konkretnie - pierwszy raz. Prawo jazdy mam od roku i od tego czasu jeżdżę kombi w automacie. Wszystko super, myślałam, że ten automat to w każdych warunkach sobie da radę, ale ostatnio trafiłam na przeciwnika - bardzo stromą górę pokrytą tzw. czarnym lodem. Pod jakoś poszło, ale po zjeździe serce waliło mi jeszcze z pół godziny. Hamowanie silnikiem na nic. No nie hamował, tylko się rozpędzał (Dodam, ze nie jechałam szyb...
    • Miejsce akcji: Kielce, czas: początek października, opis sytacji: moje trzecie podejście do egzaminu, na dziś dzień (sobota) na Corsę już nie umawiają , terminy będą mieli dopiero na listopad, a umawiać na nie będą za 2 tygodnie. Jedyne możliwe w mojej sytuacji wyjście - umówić się na egzamin na Micrę. Jeżdżę po parkingu Renault Megane to i Micrą chyba pojadę. No i poszło. I stąd pytanie, rozmieszczenia, włączników świateł i rozmieszczenia pojemników z płynami pod maską Corsy uc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się