Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      kielce

kielce

(12 wyniki)
    • Jak polecacie? W ciągu tygodnia? Niby dorga do Kielc zrobiona , i obwodnica , ale do Piotrkowa dwupasmówka. Jak się jedzie tym odcinkiem z Piotrkowa do Radomia? dzięki za rady
    • do tego pis ma +14 do poparcia, mam nadzieje, ze to tylko chwilowy
    • od prawie 10 lat jezdze w USA. na poczatku czerwca przejechalem w Polsce 1000 km - oto kilka uwag, glownie porownawczych. drogi jakie byly takie sa - stare i dziurawe, za wyjatkiem kawalka A2 - katowice-krakow. Ilosc znakow mnie przeraza, bywaly momenty ze nie bylem w stanie ich wszystkich wylapac, szczytem byl znak koniec ograniczenia predkosci jakies 30m przed skrzyzowaniem, tylko po to aby ustanowic takie samo ograniczenie zaraz za skrzyzowaniem - sporo schumacherow musi byc w polsce. n...
    • Panie i Panowie pomóżcie w wyborze trasy. W przyszłą sobotę jedziemy nad morze do Darłówka, wyjazd około 20 - 21 z Tarnowa. Z racji że jadę z dzieckiem raczej chciałbym być blisko stacji benzynowych, na których można coś zjeść, umyć się i na których kibel nie odstrasza. Wstępnie ustaliłem następującą trasę, powiedzcie co o niej myślicie i jakie utrudnienia mogą mnie spotkać (wyjazd w nocy z soboty na niedzielę). Tarnów - Kielce - Piotrków - Łódź - Włocławek - Toruń - Bydgoszcz - Bobolic...
    • A właściwie Kraków - Cieszyn. Bo do Krakowa pojade sobie chyba przez Kielce. Jak pojechać za Krakowem, na Tych, czy też jest jakaś inna cudowna droga?Czy są po drodze jakieś niespodzianki w stylu płatnych highwayów lub dużych remontów? Wdzięcznym będę za wskazówki od autochtonów.
    • jak wszyscy na ziemi wiedza doskonale, dosc czesto podrozuje z warszungi do kielcowni. Kiedys jezdzilem przez konskie ale ostatnio jezdze 7ką, bo jezdze raczej pozno (zawsze po 22giej lub 23ciej). I jak juz kiedys pisalem, sytuacja sukcesywnie sie poprawia. Otoz od dwoch lat spory odcinek gierkowki z w-wy do grojca jest nowy lub prawie nowy. W "nagrode" odcinek wokół grojca jest koszmarnie fatalny. Pozniej jest sredniej jakosci odcinek do bialobrzegow. Nastepnie jest obwodnica bialobrze...
    • W przyszłym tygodniu szykuje mi się wyjazd do Nowego Targu i powrót tego samego dnia. No i standardowy dylemat: Którędy jechać najlepiej (chodzi o przejazd przez Kraków)? Będę jechał z Warszawy najprawdopodobniej przez Radom-Kielce, chociaż ponad rok temu jechałem z Wawy do Krakowa przez Katowice i nawet nieźle "się jechało", ale to było w nocy/nad ranem, no i nie było żadnych utrudnień na autostradzie Katowice-Kraków. Potrzebuje być w Nowym Targu o 14.00 (8.07.2004 - czwartek). ...
    • Z krakowa wyjechalem o 16. o godzinie 21 bylem juz w Kielcach. Tam zjadlem male co nieco i o 22:40 wyjechalem do wawy. 5 minut temu wszedlem do domu. Nie chce mi sie teraz pisac, co sie dzialo, jakie cuda widzialem, itp. Jutro mam kolosa, wiec ide sie wyspac
    • W świąteczną niedzielę wracałem moja "ulubioną" trasą Kielce - Radom - Wawa do domu (juz po raz którys przy okazji róznych świąt, długich weekendów itp) i zdzwiwiłem się miło. Oprócz dosłownie 3 - 4 gigantów którym spieszyło się wszysycy grzecznie jechaliśmy zgodnie z przepisami i w sporych odstępach. Co za komfort. Nikt nie siedzi na zderzaku, nikt nie spycha na pobocze, nikt nie wyprzedza na 3 żeby zaraz przed "nosem" hamować ze 150 do 60. Pełen luzik. Nie pamiętam kiedy osta...
    • ...tu komentować.Można sobie tylko życzyć by głównych gwiazd opisywanego filmu nie spotkać nigdy na drodze. horror serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2213700.html
    • Zapytam krótko. Jak najszybciej tam dojechać? Być może będę musiał się tam pilnie dostać. dzięki
    • melduje poslusznie. droga mila, choc tradycyjnie zmeczylem sie najbardziej jadac przez PL. O 13:30 wyjechalem z Kielc i dopiero o 19:50 przekraczalem granice. Po drodze dwa sikania i jedno tankowanie. Od zgorzelca do chemnitz dojechalem w godzine (slychac bylo wir w baku) :D Pözniej jüz nie bylo tak rözowo, bo remonty, ograniczenia i przypomnialem sobie ze zimowki sa z indexem T. Ale i tak te 450 od granicy pokonalem w 3:30 co w porownaniu z 450km od Kielc do Zgorzelca w 6:50 ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się