-
kto wie jak jeżdzi ten bus do Kielc
widziałem dziś na Mickiewicza takiego busa z tablica na Kielce
kto wie niech pomoże
-
może ktoś sie orientuje czy lecą busy albo pks do Kielc i o której
najwcześniej rano żeby zdążyć na ósmą do pracy? potrzebuję na
poniedziałki , z góry dziękuję
-
poszukuje ktoś może stancji albo mieszkania w Kielcach? jesli tak to proszę o
napisanie czegoś, bo ja szukam tzn zaczynam szukać jakiegoś lokum
-
Czy w Tbg mozna juz odbierac TV w systemie DVB-T z anteny naziemnej nie z kablowki, Pytam poniewaz wg.tej rozpiski www.telewizja-cyfrowa.com/110701.html to od 17 lipca juz mozna oglądac
-
Witam, właśnie zacząłem zaoczne studia w Kielcach chciałem Was spytać czy wiecie o jakimś noclegu na zjazdy. Dzięki za pomoc
-
Cytat:
"W związku z uszkodzeniem i tymczasowym zamknięciem mostu na Wiśle w Nagnajowie w ciągu drogi krajowej nr 9 Radom – Ostrowiec – Rzeszów, na terenie województwa świętokrzyskiego wprowadzony został objazd od ronda w Łoniowie na drodze nr 9, drogą krajową 79 do Sandomierza, a stamtąd drogą 77 przez most w Sandomierzu.
Do zdarzenia drogowego z udziałem samochodu ciężarowego, wskutek którego został uszkodzony most, doszło dzisiaj około południa. Aktualnie eksperci z rzeszow...
-
Oj bolalo, bolalo......
-
Witam!
Czy robił ktoś z Państwa rezonas magnetyczny głowy- prywatnie? Np. w Sandomierzu lub okolicy. Interesuje mnie koszt badania i wszelkie informacje typu nr tel. pod którym można się umówić na badanie, jakie dokumenty zabrać itp.
Pozdrawiam
-
Jeden z 14 wielkich terminali przeładunkowych Poczty Polskiej, budowanych w
ramach reorganizacji systemu dzielenia i przewozu przesyłek, zostanie
usytuowany tuż pod Kielcami. Sortownia zlokalizowana będzie przy drodze
krajowej nr 7, w okolicach estakady chęcińskiej, między stacją PKN Orlen, a
granicami miasta Kielce. Wykupione zostały już wszystkie grunty pod budowę. W
sumie powierzchnia działki wynosi 16 hektarów, zaś sam obiekt ma mieć 20 tys.
m2. Centrum Ekspedycyjno - Rozdziel...
-
Witam.
Prosze o porade, gdzie nalezy wybrac sie z rodzinka aby sprobowac pierwszych krokow na stoku jak najblizej Tarnobrzega.
Chodzi takze o wypozyczenie nart, butow, kijkow itp.
Dziekuje za wyrozumiale wypowiedzi.