Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      kielce

kielce

(15 wyników)
    • Witam mam do wyboru studia informatyka na politechnice świętokrzyskiej i rzeszowskiej . Która wybrać, jak myślicie która politechnika będzie lepsza pod względem przyszłościowym: praca itd. Czekam na wasze opnie.
    • Drodzy forumowicze proszę was o wyrażenie waszego zdania na temat WSTKT w Kielcach. To pytanie kieruje głównie do osób studiujących tam bądź posiadających jakieś informacje lub doświadczenia związane z tą szkołą. I czy po skończeniu tej uczelni ma się szansę zdobycia pracy w zawodzie ?
    • Uniwersytet w Kielcach ma jeszcze wolne miejsca studiach nauczycielskich język polski z historią albo historia z wosem albo historia z językiem angielskim (te kierunki biorę pod uwagę) zastanawiam się czy nie składać tam podania.. nie jestem z tego regionu i szczerze mówiąc nie miałem zielonego pojęcia, że taki uniwersytet istnieje - może ktoś kto odwiedza forum wie coś więcej na ten temat - jaki jest poziom tego "nieznanego" uniwersytetu, czy kształci masowo czy bardziej indywidualne p...
    • Witam! Czy studiuje ktoś na uczelni Wyższa szkoła ekonomii,turystyki i nauk społecznych w kielcach? Moglibyście napisać swoją opinię o tej uczelni? Interesuje mnie głównie kierunek pedagogika z logopedią. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam!
    • Czy ktos moze podzielic sie doswiadczeniami jak sie studiuje na dawnej AS w Kielcach na pedagogice resocjalizacyjnej. Ogolnie chpdzi mi o to jacy sa wykladowcy czy nie przynudzaja bardzo, czy zjazdy sa w pt-niedz. czy moze od soboty. Jaka jest atmosfera? Generalnie prosze o info ktorych nie ma na stronie UJK. Pozdrawiam Agata
    • Od pazdziernika zaczynam studia w w/w szkole, jesli ktos tam studiuje to prosze o jakiekolwiek informacje: jaki jest poziom, jakie wymagania, atmosfera...wszytsko. Dzieki z gory
    • UJK Kielce(110)

Zastanawiam się nad złożeniem papierów na Zarządzanie na UJK w Kielcach. Czy możecie coś powiedzieć o tej uczelni. Jaka panuje tam atmosfera?? Czy trudno jest się dostać i czy trudno jest skończyć studia? Czekam na szybką odpowiedź.
    • Witam, czy ktoś z was może studiuje na tej uczelni, ka tam jest, łatwo się dostać, jaki poziom ? dzięki
    • Może się ktoś wypowiedzieć na temat tych miast?
    • Mam pytanie do osób które studiują na Wszechnicy lub ją ukończyły co myślą o tej szkole. Czy warto sie do niej wybrać?? Chciałabym iść na turystykę i rekreację ale wiele osób źle wypowiada się na jej temat i nie wiem co mam zrobić. Pomóżcie
    • Czy ktos moze studiuje w Kielcach na WSU???
    • Witam! Jeśli wybiore kilka kierunków np na UJK Kielce to płacę wpisowe za każdy wybrany kierunek i specjalność?
    • Szansa?(4)

Coraz bliżej wyniki, ja coraz bardziej się denerwuję. Złożyłam na UŁ i UHP w Kielcach na administrację. Czy z takimi wynikami mam szansę dostać się na to pierwsze? Polski roz. 52% Niemiecki pod. 84% Historia pod. 75% Proszę się nie denerwować na wkurzających was maturzystów. :)
    • Jak myślicie która z uczelni jest lepsza UMCS czy UJK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się