Forum Kultura Książki SF & Fantasy
ZMIEŃ
      klasyka

klasyka

(4 wyniki)
    • Spojrzeć na tytuł. dla mnie klasyka, choć nie lubię dłużyzn.
    • Według mnie swietna ksiazka (wszystkie cztery czesci ), jeden z lepszych pisarzy obok K. dick, Lukjanienki, tolkiena i "spapkoskiego"przez male s
    • Prośba jest dość nietypowa i nie wiem, czy da się spełnić, ale spróbuję. Nie jestem fanką literatury SF, ale kiedyś, dawno, ktoś pożyczył mi książkę - zbiór opowiadań - którą czytało mi się świetnie. Niestety, niefrasobliwie nie utrwaliłam sobie w żaden sposób nazwiska autora, a chętnie bym sobie tę książkę przypomniała. Identyfikacja będzie trudna, bo niewiele pamiętam. Autor był chyba anglojęzyczny (to chyba niezbyt pomocna wskazówka...) Kołacze mi się też w pamięci zarys fabu...
    • no dosyc tego (mojego) biadolenia na scenariusz..... co myslicie o warstwie wizualnej glonow? .... bije wladzia pierscionka....nie sadzicie? oto moje typy: 1. pojedynek jango z obij wanem w kosmosie..... rewelacyjne bomby grawitacyjne.... klasa dzwieku - zyleta....a chwila ciszy przed wybuchem jeszcze bardziej podkresla dynamike dzwieku.....i obrazu .... juz za samo to zarobili na oskara 2. pojedynek dooku z manekinem ..... gra swiatel ..... no i trzy miecze swietlne.... sp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się