klasyka

(4 wyniki)
  • Zapowiadany koncert Lee Scratch Perrego narobil mi smaku na zapoznanie sie z tym gatunkiem. Mozecie cos polecic nowicjuszowi?
  • Bo chętnie bym coś zajebistego poznał. Przykładowo można zacząć tak: 50. Boo Radleys - Lazarus www.youtube.com/watch?v=5Rff9UPbrJk (niestety edit bez intro) 49. Superchunk - Seed Toss (linka brak) 48. Drop Nineteens - Winona www.youtube.com/watch?v=_4oCboj39jo
  • Płyta - zajebioza, ten Rick Rubin to jednak geniusz jest. Za to jednak, że oryginalnej płyty nie da się normalnie odtworzyć na kompie (trzaski przesłaniają dźwięki) - składam serdeczne podziękowania i specjalne życzenia kierownictwu firmy Sony BMG. Oby was czarnuch pod celą wyruchał.
  • To będzie moja płyta lata 2005 :] (Ech, jak ja lubię rzucać takie hasła :)) Przedstawiam Państwu Jamiego Lidella - freaka, który dał się najpierw poznać jako twórca zakręconego, skorodowanego, eksperymentalnego techno, a następnie w duecie Super_Collider (wraz z Cristianem Voglem) zajmował się wykręconym, kwasowym p-funkiem. Współpracował również z Matthew Herbertem przy "Goodbye Swingtime". A teraz wydaje zwariowaną i zabawną so(u)lową płytę pod tytułem "Multiply", na której wskrzesz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się