IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 13:40
Czy ktoś z was już zetknął się ze słuchowiskiem Krwi Elfów? Jakie wrażenia? Recenzje są pozytywne, a i na YT zapowiedź zapowiada mega wrażenia: www.youtube.com/watch?v=pK2WwCIchoI

Banaszyk pasuje do Wiedźmina?
Obserwuj wątek
    • malwina.kostka120 Re: Wiedźmin 03.01.15, 16:29
      Wiedźmin sam w sobie jest świetny. Sluchalem audiobooka z Roche Siemianowskim, swietny a z grającymi aktorami to już w ogóle znakomity.
      • Gość: Akira Re: Wiedźmin IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.15, 20:59
        No nie da się ukryć że dobre tyn audiobook jest. Nie dorasta do słuchowiska z hobbitek, które emitowało kiedyś Polskie Radio, ale jest dobry. Swoja droga, czy to stare słuchowisko się kiedykolwiek pokazało jako audiobook do kupienia?

Akira

--------------------------------------------------------------------------
        przeczytane.org | artykuły & recenzje
        www.przeczytane.org/graham-masterton-kostnica/
        www.przeczytane.org/graham-masterton-kostnica/
        • aar_on Re: Wiedźmin 21.05.15, 01:35
          Oooo, nie wiem o jakim słuchowisku mowa, nie słyszałem o nim, ale jako fan Tolkiena byłbym nim zainteresowany.
          • adaadzik Re: Wiedźmin 26.05.15, 09:25
            też bym chętnie posłuchała razem z kamilem- moim chłopakiem
            kosmetyki online
            • odczepcie_sie Re: Wiedźmin 12.06.18, 11:12
              Ja jednak wolę książki czytać niż ich słuchać.
    • odczepcie_sie Re: Wiedźmin 21.02.18, 11:21
      A czy Wy też macie wrażenie, że "Pani Jeziora" to już nie jest to? Ma dobre kawałki, ale książka ewidentnie jest na siłę przeciągana.
    • 5000lib Re: Wiedźmin 13.08.18, 16:27

Mnie bardzosłuchowisko przypadło do gustu, Banaszczyk pasuje do Wiedźmina. Tutaj są moje refleksje dotyczące książki: 5000lib.wordpress.com/?s=Krew+Elf%C3%B3w jeśli chcesz wiedzieć więcej. Co więcej na uwagę zasługuje całokształt pracy realizacja dźwięku itd.
    • hoshino Re: Wiedźmin 16.01.19, 10:22
      Słuchowisko jest mega, musze wreszcie odsluchac w calosci
    • 5000lib Re: Wiedźmin 16.01.19, 11:42
      Mnie się bardzo podobała. Szczegóły tutaj: 5000lib.wordpress.com/2017/07/28/pozniej-mowiono-ze-czlowiek-ow-nadszedl-od-polnocy-od-bramy-powrozniczej-czyli-tam-gdzie-koncza-sie-legendy/
      Zapraszam do lektury,
      Mnie czytanie przez pana Rocha Siemianowskiego nie pasuje, ale to rzecz gustu.
    • edyta.grosik1 Re: Wiedźmin 15.02.19, 10:51
      Jak najbardziej pasuje
    • esme0001 Re: Wiedźmin 30.03.20, 18:29
      Mi pasuje! :) Także wrażenia oczywiście pozytywne!
    • kornelgolec7 Re: Wiedźmin 09.04.20, 10:07
      Zdecydowanie do polecenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka