Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      kolan

kolan

(5 wyników)
    • Szukam najlepszego chirurga z Warszawy, który zna się bardzo dobrze na leczeniu kolan
    • od roku czekam na wizyte kwalifikujęcą! na operacje polegającą na przesunięciu guzowatości piszczeli. z tego co się dowiedziałam to bez tego zabiegu przestanę chodzić za ok.10 lat <informacja od lekarza>. i tu zaczyna się problem. w takim tępie przeprowadzania operacji to poczekam sobie jeszcze. jeśli wiecie gdzie można coś takiego zrobić troszkę szybciej to proszę o namiary <jestem z warszawy>. dzięki
    • Witam, bardzo pilnie poszukuje dobrego lekarza od kolan, jestem po wypadku komunikacyjnym i mam z kolanami straszny problem. Najchetniej chcialabym w Warszawie sie leczyc, bo stad jestem, ale jesli ktos ma gdzies w Polsce dobrego magiga to rowniez prosze o nazwisko, namiary. Dzieki
    • Pilnie poszukuje naprawde bardzo dobrego ortopedy z Krakowa i okolic. Jestem zainteresowana równiez wizytami prywatnymi. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie namiary. Pozdrawiam.
    • Ktos mial z nim do czynienia, pomogl komus, a moze zaszkodzil...? Dajcie znac prosze, zaproponowal mi powazna operacje kolana i nie wiem co mam robic. dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się