Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      kominek

kominek

(3 wyniki)
    • witajcie, mamy dylemat kominkowy - zakładać czy nie? chodzi o nieduży kominek "za szkłem", znajdowałby się w centralnej części salonu. z jednej strony wyjątkowy klimat, z drugiej - czy przez to wokół bardziej się nie brudzi? czy sama szyba nie jest uciążliwa w utrzymaniu? jakie macie doświadczenia? dodam, że mamy możliwość założenia instalacji, która dogrzewałaby górę (na każdym poziomie domu mamy po ok. 60m). czy jest to faktycznie opłacalne, biorąc pod uwagę koszt założenia ...
    • Witam, Szukam kogoś kto podjąłby się aranżacji wnętrza salonu z aneksem kuchennym i kominkiem w projekcie (ok 35m).Dom to bliźniak. Zależy mi na czymś nowoczesnym i gustownym, a wiec cena projektu jest dla mnie istotna:) Czekam na odzew na e-maila: anna-pura@wp.pl Anna Pura
    • Czy ktoś ma może taki ładny gadżet w swoim domu.Zastanawiam sie nad kupnem ale kompletnie nie wiem jaki kominek wybrać i skąd takie duże różnice cenowe wahające sie od 500zł do 5000zł.Poza tym czy jest jakiś salon takich biokominków w województwie łódzkim.Nie mam pewności czy taki biokominek kupowany przez internet to dobry pomysł.Prosze o jakies opinie i spostrzeżenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się