Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      kominek

kominek

(5 wyników)
    • Witam! Chciałbym zamontować w salonie 40m2 mały kominek max 14kW. Nie lubię kominków w formie sarkofagów (tak mi się kojarzą obudowy które można kupić w castoramie). Możecie polecić fachowca, firmę która zrobi mi porządnie kominek?
    • Macie jakieś dobre i tanie źródło zakupu drewba do kominków? Możecie polecić ?
    • Szukam firmy dobrej nie za drogiej. Kominek nie za duży około 10 tys pln ( wkład, obudowa , montaż, czyli wszystko poprostu) plus minus 2 tyś pln ... Kto poleci coś dobrego ?? Z góry dzieki
    • Witam ! Mam problem z Atalem i chciałbym się dowiedzieć jak sprawa wyglądała u Was. Kupiłem mieszkanie jedno z pierwszych z możliwością instalacji kominka. Mieszkanie robię w standardzie tzn. nic nie zmieniam. Ostanio dowiedziałem się że nie będę mógł instalować kominka bo nie wyraziłem na to chęci... Nic nie wiedziałem, że trzeba było coś dodatkowo zgłaszać. Na rysunku mam kominek, ale naprawdę to nie będę. Proszę o info tych co mają mieszkania z kominkami - informował Was Atal ...
    • blc(4)

czy ktoś kupił dom w siechnicach budoawny przez BLC byłem niedawno i jakoś im marnie idzie miały być odane w grudniu ale chyba tego nie zrobią bo są jeszcze daleko, i jakie proponują tam ogrzewanie, bo niewidziałem tam kominów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się