e.mail 04.04.06, 18:11 witam, w jaki sposób mogę przenieść zawartość kolumn do exela, kiedy podświetlam zawartośc kolumny na zółto, klikam przycisk copy który jest nad tabelką następnie ctrl+v w exelu i nic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbor Re: kopiowanie kolumn 04.04.06, 20:37 Mi dziala jak napisales. Sprobij tak: CTRL+Y, CTRL+C, CTRL+V. Powodzenia!!! Odpowiedz Link
wicom Re: kopiowanie kolumn 06.04.06, 18:56 z doswiadczenia nie polecam tej metody, czasami dane (przy duzej ilosci) nie kopiuja sie w calosci - brakuje srodka - lepszym rozwiazaniem jest zapis do pliku. Odpowiedz Link
chess_m Re: kopiowanie kolumn 07.04.06, 08:53 Jak już pisano <CTRL>Y i dopiero potem <CTRL>C<CTRL>V Działa praktycznie wszędzie. Jak tego jest więcej, to faktycznie lepiej użyć zapisu do pliku (wyjdzie gustowny csv, czytany przez excela) lub jeszcze lepiej (o ile w danym miejscu można) eksport wprost do excela Sposoby 2 i 3 mają jeszcze tą zaletę, że liczby są poprawnie konwertowane i nie trzeba np wycinac kropek rozdzielających tysiące Odpowiedz Link
e.mail Re: kopiowanie kolumn 08.04.06, 13:21 ctrl+y działa wszystko jest ok ale kopiuje mi tylko to co jest w okienku widoczne a nie całość, więc musze koiować po stronie, kopiuje liste asortymentowa z check out. Odpowiedz Link