krasne

(4 wyniki)
  • czy to prawda, ze powstaly plany przebudowy coratexu na hipermarket tesco?
  • witam, napewno sporo młodych ludzi, tak jak ja - urodzonych w krasnymstawie, studiuje w wielu miastach w Polsce, napiszcie gdzie studiujecie, jakie kierunki i czy macie kiedyś w planie powrót do rodzinnego miasta pozdrawiam
  • Widzę jepat, że często odwiedzasz tę stronkę... Byłam w krasnym na weekend. Nie chciało mi się wyjeżdżać... byłam na piwku nad Wieprzem. I w cukierni na ciachu, posadziłam kwiaty na balkonie a teraz siedzę w Wawce w pracy. Mam już dość tych podróży wawa - Krasny. Ale narazie niem mam wyjścia. Może kupię jakąś chłupkę pod Krasnym i zajmę się rolnictwem :-) Generalnie w Krasnym jest spokojnie i cicho, zielono i aż żal było wyjeżdżać. Pozdrawim Krasnostawian, Ilona
  • Może napiszecie(głównie Ci-ludziska, którzy w Krasnymstwie mieszkają na codzień), jak postzregacie ogólnie trendy na ulicach miasta, jaki styl panuje. A jesli pojawia się ktoś ubrany odważnie, zwracając uwagę myślicie pozytywnie o tej osobie, czy wspólczujecie ,że na tle mody miasta jest abstarkcją. A wogóle są takie perełki wyróżniające się w tłumie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się