Dodaj do ulubionych

jaka prawda o zespole Solaris

17.08.12, 15:25
Ej ludzie - poszukuję zespołu i tak większość z którymi miałem doczynienia mówią żeby nie brać zespołu Solaris. O co tu chodzi? niby taka fajna strona a znajomy mówił że co impreza to inni ludzie tam grają i że w kółko tylko szmaragdy i diamenty aż do znudzenia. Czy oni się dzielą czy co? Wiem że w Komecie byli inne składy już kilka razy i w Gorzelni jak byłem to też inni. Tylko ten starszy facet (chyba ojciec) zawsze coś gadał do ikrofonu. Czy warto ich brać? chyba to musi być playback skoro niby grają tak samo a raz tacy ludzie raz inni? Napiszcie i pomóżcie wybrać
Obserwuj wątek
    • lenusia_5 Re: jaka prawda o zespole Solaris 17.08.12, 23:58
      nie wiem nie wiem ale za to z czystym sumieniem mogę polecić zespół Mondeo (chyba z Krasnegostawu ). grają super , goście się super bawią.
      Jeszcze elezis fajnie gra ale oni już dalej mieszkają
      • k_sylwia_k Re: jaka prawda o zespole Solaris 14.09.12, 16:55
        Fakt, Mondeo śpiewa na żywo, co obecnie nie często się zdarza, ale wesele przypomina dyskotekę. Mi to nie odpowiada, komuś innemu podpasuje. Ile ludzi, tyle opinii.
    • ibanez26 Re: jaka prawda o zespole Solaris 22.09.12, 11:21
      Witam. Też słyszałem o zespole Solaris te same rzeczy także nie warto ich brać. Mondeo może być ale też nie do końca. Najbardziej obiektywnym i polecanym zespołem ode mnie jest zespół TRIO-TOP, skład 4-osobowy, gitara, perkusja, klawisze, wokalistka, chłopaki przede wszystkim śpiewają całe wesele na żywo, dużo fajnej zabawy a co najważniejsze grają dla gości a nie dla siebie jak to robi większość zespołów.
    • master48 Re: jaka prawda o zespole Solaris 01.10.12, 13:26
      Nie polecam zespołu Quest z Krasnegostawu i przestrzegam przed nimi, mało profesjonalna grupa. Państwo młodzi muszą się dostosować pod zespół a nie odwrotnie. Ich utwory nie powalają, oczepiny są nudne i długie. Szczególnie uczulam przed podjęciem z nimi współpracy jeżeli starsi na weselu mają być z osobami towarzyszącymi bo mimo deklaracji z ich strony że nie będą słodzić wódki to zespół i tak zagra, co wprowadza ogólny nie smak i zła atmosferę do końca wesela. pozdrawiam i nie polecam w 100%
      • gosiaa240 Re: jaka prawda o zespole Solaris 17.01.13, 11:19
        A ja za to polecam zespół Quest z Krasnegostawu w 100%. Byłam już na 4 weselach z tym zespołem i będzie również na moim. Po prostu wcześniej trzeba z zespołem ustalić czego się wymaga od nich. Jeżeli starsi tego sobie nie życzą słodzić wódki to tego nie będzie i tak też było w przypadku moich znajomych. Zespół składa się z przemiłych ludzi,którzy umieją dobrze wybrnąć z każdej sytuacji. Wszystkie piosenki które sobie zażyczyłam były zagrane. jeżeli chodzi o utwory to mają sporo nowych jak i starych piosenek. Co do oczepin to nigdy tak się nie uśmiałam. Może być jedna konkurencja może być wiele. Z każdym zespołem trzeba wcześniej ustalić czego się chce a czego nie;) A pani Agnieszka jest bardzo fajną i przemiłą osobą. POLECAM

• 0krzys30 Re: jaka prawda o zespole Solaris 10.03.13, 20:53
        Kolega master48 to chyba zespoły pomylił. Z zespołem Quest wszystko da się ustalić i zazwyczaj trzymają się tego co ustalą z Młodą Parą. Byłem już na kilku weselach z tą grupą (także u mnie) i zawsze była świetna zabawa. Polecam na100%.
    • ringo27 zespół 02.06.14, 17:18
      Ja również zgodzę się co do opinii o zespole Quest - mało profesjonalni, nudno, sztywno a głos wokalistki... no cóż - pozostawia wiele do życzenia, dziewczyna musi się jeszcze dużo nauczyć, nie tylko śpiewu ale też obycia scenicznego. Radzę szukać grup bardziej profesjonalnych chcąc mieć udane wesele a słyszałem od znajomych, że wesela z udziałem tego zespołu w cale do takich nie należą, chyba że ktoś się dobrze znieczuli na samym początku, to ok - może wytrzyma. Solaris ok, Ciężka sprawa z tymi zespołami.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka