goshee 12.02.13, 11:48 Witam! Mógłby ktoś polecić mi dobrego fryzjera w Krasnymstawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangurek10_beauty Re: Fryzjer 13.02.13, 16:15 Polecam fryzjera nad rosmanem salon Amanda.Właścicielka Agnieszka zawaliście ścina maluje pieknie czesze polecamja zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kangurek10_beauty Re: Fryzjer 14.02.13, 09:27 nie ja jestem klientka tego samlonu od dlugiego czasu dlatego go polecilam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna154 Re: Fryzjer 03.09.13, 11:21 Polecam salonik Fryzurka na 3-go Maja. Miła obsługa, fajne ceny, czystość. Dziękuję za fachowość i atmosferę. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malpka_12 Re: Fryzjer 13.03.14, 19:53 witam! Ostatnio mialam chwilkę wolnego czasu i postanowiłam skorzystać z usługi nowej fryzjerki koło szkoły zawodowej naprzeciwko lidla i jakie bylo moje zdziwienie otrzymując rachunek za uslugę gdzie usługa jak dla mnie była bardzo kiepska porównując inne fryzjerki z naszego miasta . Pani włascicielka jak dla mnie strasznie nie miła obcesowa zadzierajaca nosa warsztat pracy jak dla mnie kiepski może po jakimś kursie kilku dniowym zero praktyki nie słuch co klijent ma do powiedzenia i czego oczekuje od niej tylko wszystko robi po swojemu gdzie wystawia potem cene jak z miasta Warszawy az nogi sie uginają. Jeszcze wciskanie tych produktów do włosów z pani zakładu że tylko te są dobre a reszta to bubel. Po wizycie u pani fryzjerki kilka dni miałam kiepskie samopoczucie . Proponuje pani włascicielce troche ogłady wysłuchania klijenta i oczywiscie obniżenie cen do stawek obowiązujących w naszym miescie bo w innym wypadku nie wróże długiej przyszłosci zakładowi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś