aninja5 02.01.12, 07:35 szukam rzetelnych informacji o tej szkole,może ktoś z absolwentów lub obecnych uczniów napisze jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koniarka8 Re: liceum społeczne 12.02.12, 15:18 Szkoła ma stronę www.szkola-zamoyski.pl Można iść na dni otwarte i porozmawiać osobiście z uczniami. Odpowiedz Link Zgłoś
armelle1 Re: liceum społeczne 12.02.12, 17:22 Jestem absolwentką i gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kokonikk Re: liceum społeczne 13.02.12, 18:28 A po co pchać dziecko do takiej szklanej kuli, enklawy. W publicznej szkole to zawsze weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
koniarka8 Re: liceum społeczne 13.02.12, 18:38 kokonikk napisał: > A po co pchać dziecko do takiej szklanej kuli, enklawy. W publicznej szkole to > zawsze weselej. A niby czemu enklawy i szklanej kuli? Nikt nas nie izolował, a na brak kontaktów i rozrywek nie narzekaliśmy :) W publicznej pewnie jest tłoczniej, ale wątpię czy weselej. Ja nie lubię być anonimowa, dlatego dobrze się czułam w mojej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
aninja5 Re: liceum społeczne 14.02.12, 08:00 moja córka to indywidualistka,z mocnym charakterkiem,ale duszą artysty.Nie chce zginąć w szarym tłumie typowej klasy,dlatego szukamy info-prawdziwego i rzetelnego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koniarka8 Re: liceum społeczne 14.02.12, 08:25 Szkoła jest dobra. Pytaj konkretnie, a najlepiej sama idź i zapytaj. Z tego co wiem, można obejrzeć niektóre zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aninja5 Re: liceum społeczne 15.02.12, 12:08 Wiem,że można obejrzeć niektóre zajęcia,ale mi nie chodzi o pokazówkę,tylko o to jak tam jest faktycznie.czy podchodzą do ucznia bardziej indywidualnie,czy też stawiają nacisk tylko na oceny,bo i taką opinię słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
ko-kr Re: liceum społeczne 20.02.12, 20:37 ciekaw jestem czy dalej dyr. jest "bardzo sympatyczna" Tołdi. ;) szkoda pieniędzy i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
guliwerxx Re: liceum społeczne 01.03.12, 13:25 enklawa mami synków próżniaków i nowobogackich, którzy nie dali by sobie rady w zwykłej szkole gdzie wymaga się wiedzy a nie kasy, jesli nie chcesz skrzywdzić dziecka i nie zrobić zniego kaleki życiowego ale twój wybór, dla osoby z charakterem to i w zykłej szkole sobie poradzi. Znam wiele osób co skończyły tą szkołę dawno temu... bez pomocy tatusiów daleko by nie zaszły.... Odpowiedz Link Zgłoś