Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      kredyty mieszkaniowe

kredyty mieszkaniowe

(10 wyników)
    • czy ktoś brał niedawno - jak szybko w praktyce od dostarczenia aktu są wypłacane środki? w umowie jest do 5 dni czy nawet 10 ale podobno w rzeczywistości to ok 2 dni robocze?
    • zanim wybiorę sie do banku chciałabym sie czegos na ten temat dowiedziec od was.Obydwoje z mężem pracujemy i chiclibysmy wziąźć kredyt mieszkaniowy.Jakie są warunki , jakie propcentowanie, który najtańszy ile lats ie spałca(wiem ze duzo) i czy są potrzebni jacys zyranci???Słowem napiszcie mi wszystko co o tym wiecie
    • Witam! Chcemy z mężem wziąść kredyt mieszkaniowy.Jestem zielona w tych sprawach.Nie wiem gdzie najoierw się skierować.Jakie macie oprocentowanie,czy raty malejące,czy stałe? Na ile lat zaciągnęliscie kredyt i jaką płacicie ratę? Proszę o odpowiedzi-to dla mnie bardzo ważne! matusia3
    • pytam bo jestem ciekawa,mnie tez to czeka i chce się pocieszyć że nie ja sama bede oddawac kupe kasy prawdopodobnie przez całe życie
    • Witam, pojawiło się na tym forum kilka tematów kredytowo-mieszkaniowych, ale wszystkie są takie ogólnikowe.Ponieważ kilka dni temu podjęliśmy z mężem ,że chcemy iść na swoje a co za tym idzie wziąć kredyt, mam do Was dziewczyny prośbę , abyście szczerze napisały konkretnie (tak w podpunktach może):kwota kredytu, na ile lat, jaka rata miesięczna, w jakim banku, jeżeli jest to pytanie zbyt osobiste wkraczające z nogami do portfela to przepraszam, ale jeżeli to nie jest dla Was prob...
    • witam!!! Chcielibysmy wziąć kredyt mieszkaniowy na wymarzone cztery kąty. Ile trzeba mieć wkładu własnego, w jakiej walucie ten kredyt, czy odsetki bardzo wysokie, jakie raty miesięczne????????????? jaki bank????/ Przepraszam, ze tyle pytań zadaję, ale nie chciałabym porywać się z motyką na słońce Bardzo dziękuję za wszelkie informacje ----- mama Olci
    • chcielibysmy z mezem wziasc kredyt mieszkaniowy na 25 lat okolo 140 000 tys kredyt mialby obejmowac zakup dzialki i postawaienia domku z bala wiecie moze jakie banki oferuja teraz najatrakcyjniejsze warunki gdzie lepiej nie zagladac i czy lepiej zlotowkowy czy w walucie obcej bede wdzieczna za uwagi pozdrawiam ania
    • ...z tym sie zyje dziewczyny?pomijajac juz fakt mozliwosci podjecia takiego kredytu i mozliwosci ich spalacania,to ciekawi mnie w jaki sposob sie zyje majac kredyt na 30 lat o nienajmniejszej kwocie?...czy nie ma sie koszmarow sennych o stracie pracy ,miesiacach kiedy nie bedzie pieniedzy na rate?....czy moze osladza takie mysli widok przestronnego ,pieknego mieszkania?... prosze o odzew:)
    • MOj problem polega na tym ze nie umiem namówic męża na wyprowadzkę.Mieszkamy u moich tesciów i mamtego po dziurki w nosie.DO wszystkiego sie wtrącają , zagklądaja we wszystkie nasze zakamarki, nic nie mozna ukryc o niczym w pokoju porozmawiac tak zeby tesciowa tego nie słyszałą.Wszystko by chciała wiedziec,itp, ze juz o wtrącaniu sie do wychowywania dziecka nie wspomnę bo to mnie wkurza najbardziej.Ona doskonale wie ze mnie to denerwuje i specjalnie czasem mnioe wkurza swoim gadan...
    • Kompletnie jestem pusta.Myśle i nic nie wiem.Chcemy kupić mieszkanie na kredyt.Bylismy juz w PKO BP (tam mamy konto)Zastanawialiśmy się nad Warszawą, ale moga mam przyznac 80 tys.Jak na stolice starczyłoby na maluskią kawalerke.Poza stolica mamy zdolnośc kredytową na 100 tyś. I tu jest pytanie?? 1.Wynajmowac dalej przez kolejne dwa lata i oszczędzać(maż ma 5 min.spacerkiem do pracy)? 2.Czy kupić w Grodzisku Mazowieckim? Bardzo proszę o Wasze poglądy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się