krym

(20 wyników)
  • witam, wraz z żoną wybieramy się na półwysep Krymski własnym samochodem wyjazd 15.08, jesteśmy z okolic Bielska Białej chętnie dołączymy do kogoś kto w tym terminie zaplanował wyjazd i jest otwarty na towarzystwo podczas podróży, w razie potrzeby podam nr telefonu,
  • My 50+ poszukujemy 2 chętnych na wycieczkę samochodową po Krymie w sierpniu 2012. Spanie pod namiotem
  • Ja już co prawda się zapisałem na 3.09, ale może ktoś dołączy z Wa-wy, będzie raźniej.Mogę też wyjechać w innym terminie, ale wrześniowym. Naprawdę dobra cena 999zł za 15 dni. W tym przejazd pociągiem i autokarem,9 noclegów, wyż.HB, wycieczki, zwiedzanie.Warto odwiedzić nasze pradawne ziemie. Szczegóły na wytwórnia wypraw.pl
  • Szukam towarzystwa:-))Interesują mnie tylko wycieczki objazdowe...Myslałam o Ukrainie, Portugalii...wiek tak naprawdę nie ma znaczenia. Z natury pełna optymistka:-))pełna pomysłów, nigdy nie narzekam i nie robię problemów z rzeczy, które nie maja znaczenia;-)) Pozdrawiam:-))
  • grupa znajomych w wieku 25-30 lat z roznych czesci Polski ( Warszawa, Lodz, Bydgoszcz ) wybiera sie w polowie marca na Krym !!! Szukamy jeszcze jednego chlopaka dla rownowagi, zeby Kuba nie czul sie osaczony przez 4 kobiety :) Kuba, Ania, Ania, Asia, Aga
  • Witam! Wybiera się może ktoś do tego ciekawego miejsca jakim jest Krym na początku września bierzacego roku? Termin chyba optymalny pogoda gwarantowana a jużmniejszy tłok no i ceny niższe tak więc idelny czas na zwiedzanie. Jeśli ktoś jedzie to piszcie
  • Jedziemy na Krym. Termin: środa 6 sierpnia. Miało nas jechać dziewięcioro, niestety dwie osoby nie mogły i w ostatniej chwili zrezygnowały. Zostały nam 2 bilety kolejowe do wykorzystania. W ostateczności oddamy je w kasie i zwrócą nam pieniądze ale szkoda byłoby je oddawać, ponieważ zdobyte były z wielkim trudem. Jeżeli chcesz dołączyć do naszej siódemki, jeśli chcesz kąpać się w ciepłym morzu, jeśli chcesz zwiedzić najbardziej urokliwe zakątki Krymu, a przy tym doskonale się ba...
  • Szukam 4-5 osób chętnych na wyjazd na Krym. Podstawowe założenia: wersja ekonomiczna (ale bez szczypania się ze wszystkim), dojazd autobus + pociąg, zwiedzanie + wypoczynek, z naciskiem na wypoczynek :). Nie mam wybranego konkretnego miejsca, więc ciekawe (ale nie karkołomne) propozycje mile widziane. Ze względów organizacyjnych - preferowane osoby z Warszawy lub z centralnej Polski. Czekam na zgłoszenia na forum lub na priva. ramy czasowe - 2 tygodnie, na pewno nie dłużej bo nie mogę.
  • Turcja objazd last minute październik/listopad. Szukam chętnych
  • Szukam towarzysza (płeć nie gra roli) do wyjazdu na Ukrainę, a dokładnie na Krym. Mam kupiony bilet WizzAir'a na 17 lipca ze Lwowa do Symferopola. Mam 24 lata, studentka. Co chcę zobaczyć? Plan elastyczny, ale uwzględnia Sewastopol, Odessę, a także co tam jeszcze wpadnie ciekawego.. Może Turcja?ale to może.. Wszystko do ustalenia. Powrót pociągiem, ponieważ nie chcę być ograniczona konkretną datą. Czas pobytu to ponad tydzień. Nie marudzę, jestem sympatyczna:), lubię dużo zobaczy...
  • Cześć! Czy ktoś z Was wybiera się na Krym lub do Odessy np.. Dzisiaj? Najlepiej samochodem :) Jeśli jedzie ktoś z okolic Trójmiasta, ale nie koniecznie - proszę o kontakt. 668366303 Kajetan
  • Fajnie by bylo jakbym znalazla kolezanke na wyprawe wyprawystudenckie.republika.pl/krym.html pasowalby mi wrzesien albo pazdziernik mam 24 lata i jestem wesola,sympatyczna i bezkonfliktowa studentka
  • Hej! Studiuję w Trójmieście, szukam ludzi na wspólną wyprawę w sierpniu. Myślałam o Krymie, bo: malowniczo, ciepło, bardzo tanio i swobodnie. Ale jestem otwarta na inne propozycje, chętnie dołączę się do jakiegoś radosnego towarzystwa, byleby nie siedzieć w domu tylko zobaczyć kawałek świata ;) Ktoś chętny? Pozdrawiam, Magda
  • Witam, kolejny rok marzy mi się Krym na szwędacza, czyli z plecakiem i ciągłym przemieszczaniem się. Namiot też w plecaku żeby być wolnym i niezależnym i spać tam, gdzie przyjdzie ochota. Chciałabym zwiedzić Odessę i Jałtę. Smażenie się na plaży max. 2 dni. Wyjazd ok 20 dni: 4 na podróż tam i z powrotem, 14 na poznawanie uroków Krymu. Mam 28 lat,jestem ze Szczecina, sporo chodzę po górach, lubię warunki turystyczne, robić kanapki gdzieś w terenie i jeść je z widokami na łon...
  • KRYM(4)

Szukam chętnych na spontaniczny wypad pociągiem na Krym w terminie przełom sierpnia i września lub 1-sza połowa września. Facet +/- 40
  • KRYM 2009(13)

Witam, poszukuję koleżanki do wyjazdu na Krym. Marzę o nim od dawna ale w przyszłym roku chcę pojechać na sto procent. Poszukuję sympatycznej, niekonfliktowej koleżanki w wieku ok. 35 lat. Chcę wyjechać na początku czerwca. Ceny jeszcze zimowe, a pogoda najlepsza:-) Dwa tygodnie z biurem podróży ok. 3500 zł. Czekam na maile:-)
  • Mam 22 lata i sporo wolnego czasu od ok 22 lipca do końca sierpnia, mieszkam w Warszawie. Jak dotad nie moglam sie zdecydowac na konkretne miejsce, wiec moze Wy macie jakies ciekawe pomysly? Myslalam o Gruzji, Krymie, ale wszystko jest do ustalenia. Jednak najchetniej gdzies gdzie cieplo i mozna dostac sie droga ladowa. Niewygody mi niestraszne:) Prosze o kontakt na maila: huracanrana@wp.pl. Pozdrawiam Ewelina
  • Szukam sympatycznej, towarzyskiej dziewczyny na wyjazd na Bałkany, samolotem z biurem podróży; ja: 41 z Wawy. Pozdrawiam :)
  • Szukam fajnych 30-latków na wspólny wypad (np. Krym) w listopadzie. Podobno bajka. I całkiem niedrogo
  • Witam wszystkich podróżników Mam niespodziewany urlop w terminie 5-20.07 i nie bardzo wiem jak go zagospodarować.Chętnie się do kogoś przyłączę bo samemu to raczej nudno podróżować.Wszystkie pomysły mile widziane byle nie zrujnowały domowego budżetu.Kierunki-najchętniej Europa wschodnia albo dalej na wschód, płn.Norwegia,Portugalia albo co bądź byle ciekawie. Jestem dość zaprawiony w podróżach. Pozdrawiam, 45-latek ze Śląska ps Mile widziane osoby w podobnym wieku acz niekonieczn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się