Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      krym

krym

(2 wyniki)
    • A propos kierunków wyjazdów urlopowych - może któraś była ma Krymie? Na pewno jest ciepło, ładnie i warto zobaczyć, dodatkowo nęci mnie tamtejsze delfinarium, zostaje tylko kwestia dojazdu. Z tego co wiem, w sezonie jedzie tam pociąg z Warszawy, choć z wielu względów wolałabym być bardziej mobilna i jechać własnym samochodem. Tylko znów drogi na Ukrainie chyba kiepskie co? No i nie mam pojęcia jak z bezpieczeństwem po drodze. Może któraś ematka będzie mogła podzielić się własnymi doświadczen...
    • Krym(10)

Przejrzałam ten i mnie na wspominki wzięło. Która z was była na Krymie, też jest zakochana i chce wrócić?? Co wam się najbardziej podobało?? Ja byłam swojego czasu na wyjeździe z biura studenckiego, warunki miałam spartańskie, ale za to prawie cały Krym zjeździliśmy, tylko w okolice Teodozji jeszcze nie dotarłam, więc teraz tam mnie ciągnie. Chociaż pojechać na własną rękę i zainstalować się w jakiejś małej mieścinie na południu też byłoby super. Teraz bym wróciła z Sonetami Krymskimi w ple...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się