Forum Kultura Teatr
ZMIEŃ
      krym

krym

(3 wyniki)
    • Kto widział niech napisze czy Mrożek wciąż aktualny. Czytałem kilka recenzji "zawodowców", w większości są na tak, tylko jedna bardzo krytyczna (Rzeczpospolita).
    • dobitnie pokazuje,że wbrew temu co twierdzi jedna z młodych polskich reżyserek, dramaty Mrożka nic a nic sie nie zestarzały i sa nadal świetnym materiałem scenicznym. Juz dawno nie widzialem tak swietnenie wyreżyserowanego i zagranego przedstawienia. Reakcje Mistrza, który zaszczycił swą obecnością premierowy spektakl wskazują, że także był zadowolony z tego co zobaczył na scenie.
    • Mam małe pytanko apropo wejściówek do Teatru Narodowego, na dużą scenę, tam gdzie grany jest m.in. Tartuffe, Wesele, Miłość... itd. Podobno na takiej wejściówce (oprócz balkonu - nie widać z niego zbyt dobrze, bo jest wysoko i ewentualnie wolnych miejsc na parterze na widowni) można też siedzieć na parterze na schodach. Czy ktoś z was może oglądał jakiś spektakl siedząc na tych schodach, jak stamtąd widać, czy siadanie w takim miejscu w ogóle ma sens? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się