krynica morska

(5 wyników)
  • Szukam namiarów na kwatery żeby w ogródku była piaskownica z placem zabaw lub jakimś mini placem zabaw (może być sama huśtawka)
  • witam mam pewne rozterki co do wyboru miejsca na wakacje..mój synke będzie mial wtedy półtora roku..chcemy wybrac sie na przełomie lipiec.sierpien. Czy może ktos z Was mógl by nam polecić cos ciekawego w przystepnej cenie w oparciu o własne doświadczenie? naprawde nie wiem co lepsze czy krynica, czy bułgaria...bo np gdyby ceny były podobne to nie wiem czy bułgaria nie lepsza, bo myslę że pogoda bardziej gwarantowana. Jesli to mozliwe to proszę o radę. Pozdrawiam, Kalina z Mikołajkiem
  • Czy ktoś był i może cos powiedzieć na temat w/w DW?
  • jak bezpiecznie i bez korków można dotrzec do Krynicy Morskiej?będe wdzieczna za wszelkie informacje!
  • Poszukuję na miesiąc lipiec pokoju nad morzem w miejscowościach leżących pomiędzy Pomorzem Środkowym a Mierzeją Wiślaną. Chciałabym aby pokój\apartament był w cichej okolicy chętnie z aneksem kuchennym i wyjściem na ogródek (małe dziecko) oraz niedaleko morza. Proszę o namiary i podanie przybliżonej ceny za wynajęcie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Iwona
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się