Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      krynice

krynice

(9 wyników)
    • bardzo prosze o polecenie osrodka , hotelu pzrez kogoś kto zna Krynice. Ja nie znam i moge polegac tylko na ofercie internetowej a z ta różnie bywa na stronach osrodków.Wszystko jest naj... Chcemy jechac na 2 tyg w lecie z 3 latkiem. Ja znalazłam polecany Kosciuszko pensjonat A moze ktos potrafi mi doradzić jakis inny ośrodek lub coś o tym reklamowanym wszedzie "Kosciuszko" napisać bardzo dziekuje z góry wszystkim pozdrawiam serdecznie ania
    • co tam ciekawego, co polecacie zobaczyc, gdzie nocowac w dobrych ale niezadrogich warunkach, gdzie sie stolowac? piszcie prosze, pozdrawiam
    • szukam pensjonatu w Krynicy w którym bedzie ciepło w pokojach bo ze swoich doswiadczeń wiem że nie zawsze tak jest.Najlepiej ze by cena od osoby za pokój nie przekraczała 40-45 zł. Bardzo proszę o polecenie mi czegos CIEPŁEGO podkreślam:) Z góry dziekuje
    • Witam, Wyjeżdżam 23 lutego z córka na tydzień do Krynicy. Jak myślicie, śnieg jeszcze będzie, czy już nie? Jak nie, to trudno.A jak jest teraz? Bo na Mazowszu, to ani odrobiny śniegu nie uświadczysz. Prawie wiosna;) Pzdr. Inguszetia
    • wybieramy sie ze znajomymi po swietach i na sylwestra/nowy rok, bede wdzieczna za podpowiedzi co mozna ciekawego tam pozwiedzac, poogladac, gdzie pojezdzic na nartach (niestety procz mnie wszyscy beda jezdzic po raz 1 wiec jakies mniejsze, przyjazne gorki) itp. :]
    • hej szukam bazy noclegowej (pensjonat, kwatera) w Krynicy Górskiej- szukam czegoś dopowiedzneigo o średnim standardzie - jedziey z rocznym synkiem i znajomymi- co polecacie????
    • Mam pytanie chciałabym się wybrać z rodzinką w góry na tygodniowy pobyt,ale nie znam gór.Ubiegłe wakacje zaliczyliśmy Zakopane ale tam już nie chcę jechać ,chyba że jest jeszcze jakaś miejscowość niedaleko Zakopanego gdzie warto zajrzeć.Interesuje mnie piękny widok gór jak również miasto gdzie miło można spędzić czas.Co polecacie?Dziękuje za odpowiedzi.
    • WYBIERAMY SIĘ Z PRZYJACÓLMI NA NARTY W OKOLICE KRYNICY, PROSZĘ O WSZELKIE INFORMACJE: CZY WARTO TAM JECHAĆ W OKRESIE SYLWESTROWYM, MOŻE KTOŚ PODA NAMIARY NA FAJNE PENSJONATY LUB KWATERY (POKOJE Z ŁAZIENKĄ, WYŻYWIENIE, PARKING). CZEKAM NA WSZELKIE OPINIE. POZDRAWIAM.
    • Może ktos opowie o Krynicy ? Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się