Forum Religia Religia
ZMIEŃ
      kubica

kubica

(8 wyników)
    • to się mocno zdziwi w dziesiątym rzędzie:)))) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9097012,Kubica_zaproszony_na_beatyfikacje_Jana_Pawla_II___Damy.html
    • powstaje pytanie, dlaczemu jedynie kropla? całą ampułkę od razu trzeba było, żeby cudowny efekt leczniczy był silniejszy. a może jeszcze lepiej kawałek nerki albo wątróbki? skąd wiadomo, który fragment JPII działa najlepiej na zdrowiejących sportowców? watykan faktycznie popiera takie gusła? a mówią w szkołach, że średniowiecze mamy już dawno poza sobą... :)
    • Ciekawe, czy Dziwisz wystawia gwarancję na gadżety, które rozprowadza.
    • Kiedy Dziwisz ogłosi uroczyste zarzynanie barana ofiarnego na łóżku Kubicy? Powinien pójśc na całość w swoim cienkim PR. Taka ilość krwi na pewno Kubice natychmiast uzdrowi, a Biblia nie raz o takim zwyczaju wspomina. Zresztą, może pójść krok dalej i jakiś nowy Abraham zdecyduje się zarżnąć syna?
    • No to teraz na 100% wyzdrowieje. Czarni szamani przesylaja mu relikwie. www.tvn24.pl/0,1692376,0,1,relikwie-jana-pawla-ii-dla-roberta-kubicy,wiadomosc.html
    • Tematem rozmów będą, jak łatwo się domysleć, pedofilskie skandale z udziałem katolickich księży. A o czym szczegółowo ci dwaj dostojni panowie będą debatować? 1. Benedykt będzie się chciał dowiedzieć o co chodzi z tą aferą, bo jak wiadomo, papieże o złu dziejącym się w ich własnym kościele podobno nigdy nic nie wiedzą. 2. Benedykt wspólnie z kardynałem zastanowią się jak pomóc ofiarom przestępstw katolickich księży. 3. Obaj notable uzgodnią wspólne kroki jak wyprowadzić irlandzki...
    • Kubica dostał od abp. Dziwisza kroplę krwi JPII, jako relikwię. Ciekawe czy tę krew utoczono Wojtyle jeszcze za życia, czy zaraz po śmierci?
    • Do założenia tego wątku skłonił mnie udział w rekolekcjach prowadzonych w tym roku w naszej parafii przez jednego z księży redemptorystów z Krakowa. Ludzie są tak zszokowani (pozytywnie), że tematy poszczególnych kazań są ogólnie komentowane. Już na pierszym kazaniu, młody 30-paroletni ksiądz uprzedził, że pewne jego tezy mogą być sprzeczne z tym, co najczęściej można usłyszeć z ambon. I rzeczywiście. Starsze osoby pewnie niewiele z tego rozumiały, ale młodsze zostały skłonione ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się