kubica

(5 wyników)
  • a mogło być tak pięknie . . . zabrakło 3 okrążeń:( walczył do końca i za to mu chwała - myślę, że w dalszej części sezou będzie naprawdę dobrze, a limit nieszczęścia wyczerpał w pierwszym wyścigu!!!
  • jestem w szoku-uderzenie w betonową bandę z prędkością powyżej 200km/h, kolejne uderzenie w bandę kilka koziołków i z samochodu został tylko goły zniszczony korpus. Kubica był nieprzytomny, teraz podobno odzyskał przytomność - oby było dobrze - mam nadzieję, że tak będzie!!!
  • po 20 okrążeniach 5 pozycja po 1 pit stopie. Jeżli Raikonen zbyt długo będzie tankował, to lada moment Kubica bedzie 3.
  • Aż mnie ciarki przeszły! Brawo:D:D:D
  • Jeśli tak to jest dla was. tnij.org/kdu4 Czyli jak gdzieś tu na forum czytałem o modlitwie wychodzi z tego morał taki że Bóg jest tylko w kościele skoro tak piszą "Przyjdź, bo Jezus czeka na Ciebie i Twoją rodzinę.". Więc jeśli jesteś chory to zapraszamy na mszę, a na pewno wyjdziesz zdrowy "Sam przecież powiedział (chodzi o Jezusa): "Ja Pan chcę być Twoim lekarzem..."" Od razu zaznaczam że nie jest to atak na kościół tylko podanie informacji może komuś się przyda. Bo mi na pewno nie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się