-
Ma poparcie oraz artefakty z samej góry
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9091534,Relikwie_Jana_Pawla_II_dla_Kubicy__Kropla_krwi.html
Niezłe przebudzenie, swoją drogą:)
-
f1.wp.pl/kat,101084,title,Morelli-Kubica-w-styczniu-rozpocznie-testy,wid,14010505,wiadomosc.html
........a czy wszystko pójdzie pozytywnie to się okaże.
-
Można powiedzieć, że Kubica jest niesamowity. Jako, że debiutuje w , tym większe słowa uznania.
-
www.youtube.com/watch?v=SIFMwWRtJoE&feature=plcp
Miło widzieć Roberta uśmiechniętego.
-
Po oglądnięciu dzisiejszego wyścigu F1 mam takie przemyslenia. Widząc jak wygrywa Maldonado, nie mogłem się oprzeć myśli " dlaczego to nie Kubica?". Styl w jakim osiągnął zwycięstwo miażdży wygraną Kybicy, który swoje pierwsze miejsce dostał w prezencie od Hamiltona (po kolizji w boksie). Oczywiście cieszy mnie, że młodzi kierowcy też mogą i potrafią zwyciężać. Cieszy mnie, że Williams się odradza i kto wie, czy nie będzie zwyciężał częściej w tym sezonie. Cieszy mnie dobra postawa Alonso i p...
-
Czyli znowu Kubica... ;-)
www.sport.pl/moto/1,64997,12923131,Kubica_po_wypadku__Jechalismy_50_km_h_za_szybko__ZDJECIA.html
-
f1.wp.pl/kat,101084,title,Oficjalnie-Raikkonen-w-Lotus-Renault,wid,14030597,wiadomosc.html
Takiego scenariusza nie brałem pod uwagę choćby z powodu ostatniej awantury o wykorzystywanie nazwiska Kimiego przez szefa LRGP. No i ciekawe skąd oni wzięli kasę dla Kimiego a nie jest to mała kasa, skoro Franka Williamsa nie stać było na Raikkonena.