kubica

(7 wyników)
  • swoim bolidem: www.plotek.pl/plotek/1,78649,6720642,Kubica_bierze_slub_.html
  • Na szczęście próba spalenia Kubicy, jakiej dopuściło się BMW, okazała się nieudana. Kubica żyje. Bolid martwy. Bayerische Motorenwerke śrubuje w tym sezonie rekord, wczoraj usunęli hamulce (a przecież czasem się przydają) a dziś usiłowali grillować Roberta. www.sport.pl/F1/1,96398,6633656,GP_Monako__Ogien__kleby_dymu___Kubica_nie_konczy_treningu.html
  • ??? Czekam na sugestie.
  • Leje(7)

w Chinach Robson cienko miał kupe farta, bo sie z TRullim zetknął metodą na "kopulującego karalucha" i a dal rade jechac dalej:) Vettel wygrywa, mistrz jazdy w deszczu
  • W F1 oczywiście, Massa w szpitalu, Kubica na aucie, a Schumacher się będzie ścigał. Nie mogę się doczekać wyścigu w Walencji, Michael do boju, pokaż gównarzerii jak się jeździ :)
  • Wstałem wcześnie, choć nie było łatwo ze względu na ogólne zmęczenie organizmu. Włączyłem ten cholerny telewizor którego nigdy nie używałem. Pół godziny walczyłem z anteną, żeby widzieć cokolwiek widzieć. Śledziłem przebieg wydarzeń z zapartym tchem. Było doskonale, miejsce na podium zapewnione, szansa na drugą pozycję, wystarczyło zaczaić się za jego plecami, podnieść mu ciśnienie, wybrać doby moment i zaatakować. Facet był bez szans bo z każdym metrem tracił przyczepność. Wystarczy...
  • Po piętnastu powtórkach zauważyłem, Vettel uderzył go lewym przednim kołem jeszcze na łuku. Zwracam Kubicy honor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się