Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      kurort

kurort

(9 wyników)
    • Wybieram się w tym roku do Bułgarii. Mam wynajęty apartament ale bez wyżywienia. Jak kształtują się ceny w sklepach w restauracjach.
    • czy ma ktoś jakieś porównanie między bułgarią a grecją.w bułgari byłem w czrnomorcu natomiast w grecji jeszcze nie.
    • Zawsze jeździliśmy nad nasze może rodzime a teraz postanowiliśmy jechać za granicę - padło na Bułgarię Mam pytanie czy w kwocie 3500 do 4000 pln zmieszczę się w noclegach (14 dni) w Warnie lub okolicy i co mogę się spodziewać za tą kwotę(2 os. dorosłe + 2 dzieci). Patrząc po biurach mogę mieć nawet all inclusive ale ja wolę jechać w ciemno i 30% zarobku biura przeznaczyć na zabawę.Co mogą mi poradzić ludzie którzy tam byli i dotknęli tego na żywo ??????? [u]wszelkie rady mile widziane[/u][b]...
    • tam kolo zlotych piaskow, co sadzicie- szukam czegos co nie jest komercyjnym kurortem ale akurat tam jest tanio:/ w tym roku chyba nie mam kasy na Sinemorec:(
    • Wylot z Katowic 22.06.2007 powrót 06.07.2007. Park Hotel Golden Beach (****). Pogoda super, temperatura 30 -38 st. C. Morze wspaniałe i bardzo ciepłe . Temperatura wody 24 -28 st.C. Hotel nowy wybudowany w 2004, nowoczesny i funkcjonalny, fajne baseny odkryte przed hotelem i basen kryty w hotelu (basen kryty i zaplecze fitnes bezpłatne). To na plus teraz minusy. Pierwsze rozczarowanie to korzystanie z barku w pokoju, a nawet nie z barku ale lodówki w której ten barek był przechowy...
    • Tak już określa się w Bułgarii "kurorty"typu Aheloy,Rawda,Balczik..."apartamenty" czyli nieciekawe prywatne kwatery ze skrzypiącymi tapczanamii "wspaniałe resturacje" z ceratą przypiętą pinezkami di blatu....
    • z jakich państw można spotkać turystów w Bułgarii??
    • Ostatnio chcieliśmy zobaczyć coś mało popularnego w Bułgarii. Celem wycieczki Była miejscowość [ krupnik.pl/galeria/irakli.emona Emona]. Po drodze odwiedziliśmy również plażę w Irakli - spokojne miejsce pod namiot. Ogólnie nie są to kurorty tętniące życiem - Irakli jest małe a Emona w ogole nie jest kurortem ale jakąś bazą wojskową. zapraszam do obejrzenia fotek:
    • W Polsce nie wiem czemu przereklamowany jest ten kurort. Byłem i nie polecam. Jest wiele miejsc w Bułgarii, gdzie są czystsze plaże, lepszy klimat i przystępne ceny. Choćby Sozopol.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się