Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      kurort

kurort

(3 wyniki)
    • EJ,SMIESZNY KOLESZKO NIE WYPISUJ TAKICH BREDNI O SZ.PLESIE , ZE TO JEST MEGA KURORT BO CO MAJA POWIEDZIEC AUSTRYIACY O KLAGENFURCIE LUB FRANCUZI O GRENOBL NIE MOWIAC O SOUTH LAKE CITY CZY VANCOUVER W AMERYCE CZY TAK NAPRAWDE JESTES OSLEPIONY CZY TAK MALO SWIATA WIDZIALES.WIEC ZAPROS KANADOLA NA SLOWACJE TO BEDZIE MIAL DOBRA ZABAWE (BEDZIE SIE CZUL JAK W SKANSENIE) BO TO CO DLA WAS JEST CZYMS WIELKIM TO W/W MIEJSCACH JEST STANDARDEM.NIE CHODZI TYLKO O HOTELE ITP. O UTRZYMANIE SZLAK...
    • Kto był niedawno w Ustrzykach Górnych , bo ja już 3 lata nie byłem a jeździłem co roku... pewnie z tej super wiochy zrobił się kurort... Pamiętam jak jeszcze nie było telefonów (tylko jeden na poczcie na korbę i krzyki Halo Zagórz, Halo Zagórz Słyszysz mnie??) i tej nowej stanicy WOPistów z beznadziejną anteną... Napiszcie jak ktoś był ostatnio...ech trzeba jechać w bieszczady... ja najwcześniej w maju...
    • Mam synka w wieku przedszkolnym, chcielibyśmy wybrać się z nim w góry na 2 tygodnie (potrzebna zmiana klimatu) czy Krynica to dobry wybór, są tam dla niego jakieś atrakcje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się