Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      kurort

kurort

(10 wyników)
    • 10 lipca wybieram się na objazdówkę Turcja-Gruzja i interesują mnie informacje z pierwszej ręki jak jest obecnie na południu, wschodzie i północnym wschodzie Turcji. Chodzi mi oczywiście o zamieszki. Nie jestem osobą zbyt bojaźliwą, przeżyłam zamieszki w Egipcie, ale wolałabym wiedzieć na co się nastawiać i w co wierzyć, a w co nie, gdy zadzwonię do biura Rainbow. A może ktoś niedawno wrócił z takiego objazdu i mógłby coś napisać? Z góry dzięki za wszelkie informacje.
    • Witam, chciałabym się wybrać do Turcji i zastanawiam się nad fajną, malowniczą okolicą - co radzicie wybrać? Do znawców tematu - jeśli możecie polecić jakiś sprawdzony hotel blisko plaży, z przyzwoitym jedzeniem - piszcie, za wszelkie rady będę wdzięczna ps. chcę się wybrać w II tygodniu września na II tygodnie, jaka wtedy jest pogoda ?Pozdrawiam
    • Witam! na wakacje 2011 zamierzam wraz z rodziną 2+2 wybrać się do Turcji. Nigdy tam jeszcze nie byliśmy i znam Turcję jedynie z opowiadań. Zależy nam na ofercie , która nie zawierałaby tylko zakwaterowania nas w enklawie hotelowej, a do najbliższej okolicy byłoby strasznie daleko. Lubimy spacerować szczególnie wieczorami, ponadto zależy nam nie tylko na kąpieli basenowej ale przede wszystkim na plażowaniu i pławieniu się w morzu z dogodnym dla dzieciaków zejściem do wody. patrzyłam na ofer...
    • Polecam nieco inną Turcję z dala od tłoku i hałasu. Poleciałem ze swoim 2 letnim synem w pierwszej połowie czerwca. Wykupiłem czarter, transfer do Marmaris i poleciałem w ciemno. Ponieważ w Turcji byłem wielokrotnie wiedziałem co może mnie spotkać. Zarezerowałem sobie prze internet hotel na półwyspie w okolicy miejscowości Datca (20 km od tej miejscowości). Znajduje się ona na uboczu pomiędzy Marmaris a Bodrum. Moja miejscowość do której trafiłem to tradycyjna wioska nadmorska w...
    • Prosze wszystkich, ktorzy wrocili z Turcji o w/w informacje. Chodzi o: 1/ napoje - woda, cola, piwo, wino - w markecie, 2/ drink, piwo - w barze, 3/ kebab na ulicy, 4/ lody dla dzieciakow, 5/ skory np. plaszcz, kurtka.
    • Byłam w Alanyi i nie znam np takich miejsc jak Marmaris,Side,Bodrum i innych.Polećcie co wybrać i proszę również o informację gdzie nie ma Rosjan-czytałam że w Kemer 90% to Rosjanie-bo nie lubię ich towarzystwa są bardzo głośni i nie tylko.
    • wybieram się do Alby
    • lub ich okolice
    • Podzielcie sie wiadomosciami jakie jest Marmaris jedni pisza ze nie mozna sie tam nudzic inni ze to dziura zabita dechami. Co jest tam fajnego i jak mozna spedzac czas, kupiłam hotel wg oferty przy promenadzie ale w koncu nie jade tam spac tylko sie bawic
    • Kiris(5)

prosze o jakies wątki na temat miejscowosci Kiris ,bardzo mało mozna sie dowiedziec z opisów ,czego mozna sie spodziewac czy to jakies małe miasteczko ,kurort ,czy wiocha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się