Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      laskowa

laskowa

(3 wyniki)
    • Fryjerka poleciła mi, bym nałożyła sobie odcień "orzech laskowy" Wellaton-u. Obecnie mam coś a'la ciemny blond, ponieważ po pasemkach, wracam do naturalnego koloru... :) jednak farba się spłukuje i wiadomo, pięknie to nie wygląda. Chciałabym odcień pomiędzy cimnym blondem a lekkim brązem, taki chłodny. Jak wygląda ten orzech?
    • Proszę o radę, ponieważ czuję się ze sobą coraz gorzej:/ W chwili obecnej mam mocny blond balejage, niestety z odrostami (mniej więcej 3 tyg). Włosy do ramion. Twarz mam pociągłą, z mocno zarysowanym podbródkiem i silną tarczycą (niestety hormony walczą po ciąży:(). Cerę mam baaaardzo bladą, plus piegi na całej twarzy. Oczy zielone z ciemną oprawą. I co - nie widać mnie w tym blondzie - nawet przy makijażu. Mam wrócić do naturalnego koloru (szary:/), czy szukać jakiegoś innego? R...
    • Jaki olej mam stosować, żeby dobrze działał na skórę twarzy? Ostatnio stosowałam olej z pestek winogron, uzywałam go na noc, ale rano zauważam wysuszenie skóry. Może stosuję niewłaściwy olej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się