Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      leki homeopatyczne

leki homeopatyczne

(5 wyników)
    • Dziewczyny, dzisiaj byłam pierwszy raz u pani homeopaty. Teraz mogę powiedzieć kto to i gdzie przyjmuje: pani nazywa się [b]Cywińska Aleksandra[/b] i przyjmuje w [b]Kędzierzynie Koźlu[/b]. Była to moja pierwsza wizyta i szczerze Wam powiem, że szłam tam (a właściwie jechałam) z duszą na ramieniu, bo zawsze byłam sceptycznie nastawiona do homeopatii, że to niby placebo, że wmawianie ludziom cudów itd. Kojarzyło mi się to z ziółkami, medalikami i kropidłem :D Ale do rzeczy. Wizyta trwała ok...
    • hej, MOże któras z Was orientuje się czy firma Dagomed produkuje odpowiednik Hormeela s??? Źle przeszłam "kurację" owym specyfikiem ....chociaż pomógł mi wyrównać tempki i przysppieszył owu.....szukam jakiegoś odpowiednika innej firmy produkującej leki homeopatycnzne. Może coś polecacie lub słyszałyście? Z góry dzięki za wszelkie info na ten temat. Pozdrawiam!
    • Ponawiam swoja prośbę o pomoc w sprawie "walki" z napadami ciepła, gorąca wręcz w trakcie leczenia diphereline. Co ewent. zażywać w nocy, aby "poty" nie rozbudzały na reszte nocy i aby człowiek mógł w miarę egzystować w ciągu dnia ??????? proszę o pomoc i dziękuję
    • Czy można jednocześnie brać clo i aletrę?? Mam na myśli przygotowanie do iui??
    • Witam! niedawno zadałam pytanie wrogi śluz a ciąża i ktoś wspomniał o homeopati,może ktoś o tym słyszał?jaka nazwa tego leku?trzeba konsultacji z doktorkiem? Jestem ciekawa.........tylko tak pytam może ktoś próbował?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się