Dodaj do ulubionych

diphereline i walka o sen

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 21:00
Ponawiam swoja prośbę o pomoc w sprawie "walki" z napadami ciepła, gorąca
wręcz w trakcie leczenia diphereline. Co ewent. zażywać w nocy, aby "poty"
nie rozbudzały na reszte nocy i aby człowiek mógł w miarę egzystować w ciągu
dnia ???????

proszę o pomoc
i dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: niewazne_kto Re: diphereline IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 00:24
      Gość portalu: lila napisał(a):

> Ponawiam swoja prośbę o pomoc w sprawie "walki" z napadami ciepła, gorąca
      > wręcz w trakcie leczenia diphereline.

ja bralam lek homeopatyczny, ktory likwidowal skutki (nie przyczyne)
      Klimakt_Heel
    • Gość: Niesia Re: diphereline i walka o sen IP: *.new-york-02rh16rt-ny.dial-access.att.net 16.04.03, 16:34
      Pozdrawiam,
      Bralam Kilakt Heel (lek homeopatyczny likwidujacy objawy menopauzy), poza tym
      bylam bardzo rozdrazniona na dipherylinie i dostalam odmojej lekarki Sedatif
      (tez homeopatyczny). Po dwoch miesiacach dzemania (a nie spania) uprosilam
      ginekologa o recepte na cos nasennego. Wypisal mi Dormicum - ponoc bardzo
      lagodny lek nasenny i uspokajajacy. Bralam tylko wytedy gdy juz nie spalam od
      kilku dni, zazwyczaj wystarczalo 1/2 tabl.
      Trzymaj sie i pomysl sobie, ze jest jedna dobra rzecz w tych gnebiacych cie
      objawach - starsze Panie juz nie moga ci powiedziec "A co ty tam wiesz o
      menopauzie!?". Acha, jeszcze jedno - z biegiem czasu mozna sie przyzwyczaic do
      tych nocnych uderzen...
      Trzymaj sie.
    • Gość: Lilka Re: diphereline i walka o sen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 22:29
      dziekuję za wypowiedzi na forum. Dalej mnie męczą poty ale pocieszam sie, że
      już niedługo :smile)

pozdrawiam
      L.
    • Gość: monik73 Re: diphereline i walka o sen IP: *.icpnet.pl 24.04.03, 08:35
      Witajcie dziewczyny,
      poniewaz juz od przyszlego tygodnia mam miec zastrzyk, mam do was pytanie czy
      te objawy wystepuja od razu czy po dluzszym czasie brania tego leku. Bede miala
      dlugi protokol.
      Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka