Gość: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:54 Artur dobrze zrobił to co uwazał to zrobil nikt go nie powinien krytykowac!!!!!!!!!!! popatrzcie sie na siebie capy ..y wy nic nie macie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafal Re: Boruc IP: *.chello.pl 25.10.07, 13:04 Wszyscy ostatnio narzekają na Boruca, a nikt zdaje się nie pamiętać co on dał Celtikowi, że to dzięki niemu awansowali po karnych do Ligi Mistrzów. „Artur Boruc bohaterem! Polak fantastycznie wybronił jedenastki wykonywane przez Kalynychenke i Titova. Te interwencje były warte 10 mln funtów!” - przypomina Magazyn Futbol cytując jedną ze szkockich gazet. Artur wciąż jest the best i udowodni to w meczu z Belgią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BorucFan Re: Boruc IP: *.kalisz.mm.pl 26.10.07, 23:23 Odnośnie Boruca, to przeczytałem ostatnio w Magazynie Futbol, że Celitc wycenia go na 10-12 mln funtów, ale jeśli miałby zmienić klub to tylko ligi angielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
futbollo Re: Boruc 26.10.07, 23:25 No racja, ja tem przeczytałem, że zawdzięczają mu większe miliony, bo wybronił Celtikowi Ligę Mistrzów w karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BorucFan Re: Boruc IP: *.kalisz.mm.pl 26.10.07, 23:28 Tylko właśnie nie jestem pewien czy ten numer Magazynu Futbol pojawił się przed czy po podpisaniu przez Artura nowego kontraktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorian Re: Boruc IP: *.chello.pl 26.10.07, 23:30 Chyba tego nowego jeszcze nie podpisywał... a tam chyba nic nie piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszcza Re: Boruc IP: *.chello.pl 26.10.07, 23:28 Pewnie, że Boruc dobrze zrobił. A co o nim piszą w gazetach typu Magazyn Futbol czy innych to już ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 Re: Boruc 27.10.07, 19:30 Boruc się w Celtiku marnuje lat mu przybywa a on w dalszym ciągu w tej słabej lidze szkockiej z jego refleksem spokojnie mógł by być pierwszym bramkarzem Arsenalu,Manchesteru United,Milanu itd. Odpowiedz Link Zgłoś