Dodaj do ulubionych

Magazyn biało-czerwoni w TVP

IP: 217.153.56.* 13.06.02, 10:03
Od jakiegoś czasu oglądam magazyn biało-czerwoni w TVP 2. Wypowiedzi panów
Tomaszewskiego i Strejlaua to żenada. Niestety udziela się to czasami również
redaktorowi prowadzącemu p. Szaranowiczowi (którego skądinąd szanuję jako
profesjonalistę) Panowie opanujcie się. Wiem, że ciężko jest wam się pogodzić z
faktem że to Engel a nie Wy wprowadziliście drużynę do mistrzostw. Na pewno
jest Wam na rękę, że się Engelowi nie udało bo go "nie trawicie" ale nie
jesteście głosem narodu więc nie zachowujcie się w ten sposób. Proponuję lekcje
savoir-vivre u p. Górskiego lub Piechiczka . A poza tym o ile dobrze pamiętam
to pan Strejlau miał swoją szansę w ostatnich 16 latach naszej niebytności na
mundialu i co pokazał? Wszyscy wiemy. Czy TVP ma podpisane kontrakty na
pokazywanie tych dwóch panów podczas całych mistrzostw, cz może jest szansa na
wymianę "ekspertów"?
Obserwuj wątek
    • Gość: demo_dri Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: 138.62.1.* 13.06.02, 10:26
      Od Strejlaua won! Gos to fachowiec! I w dodatku z dypolomem! na pewno lepiej
      dlaby sobie rade, gdyby byl selekcjonerem. Tylko ze do kadry potrzeba powaznych
      ludzi a nie kretynow (Hajto), primadonny (Swierczewski)...

demo_driver
      • Gość: trolek Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: *.univ.gda.pl 13.06.02, 10:28
        Gość portalu: demo_dri napisał(a):

> Od Strejlaua won! Gos to fachowiec! I w dodatku z dypolomem! na pewno lepiej
        > dlaby sobie rade, gdyby byl selekcjonerem.
        On juz sobie "lepiej dał radę jako selekcjoner" mily "fachowcu"!!!

• Gość: zizu Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: *.idzik.pl 13.06.02, 11:20
        Gość portalu: demo_dri napisał(a):

> Od Strejlaua won! Gos to fachowiec! I w dodatku z dypolomem! na pewno lepiej
        > dlaby sobie rade, gdyby byl selekcjonerem. Tylko ze do kadry potrzeba powaznych
        >
        > ludzi a nie kretynow (Hajto), primadonny (Swierczewski)...
        >
        > demo_driver

Ha ha fachowiec!!!!!!!!
        Jego komentarz po meczu Argentyny ze Szwecją "... Argentyna była lepsza od
        Szwecji a winny jest bramkarz..."
        Kretyn nie fachowiec.
      • Gość: ja Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 13.06.02, 11:55
        Odwal sie od Strejlała.
    • Gość: trolek Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: *.univ.gda.pl 13.06.02, 10:27
      Wczoraj wyłączyłem "biało-czerwonych", bo słuchanie tego pożal sie boże
      eksperta Tomaszewskiego przyprawia mnie o mdłości. Jeszcze niedawno konałem ze
      śmiechu czytając, że ma sie on za dziennikarza, no chyba w myśl zasdy "śpiewać
      każdy może". Popatrzcie na te zarozumiałą, tepą gębe z której promieniuje
      narcyzm jak stąd do Korei! Jego osatnie wypowiedzi prasowe... porównania z Bin
      Ladenem itp. kretynizmy. nawet retorycznie nie zapytam, czy tego bubka mozna
      zdjąć z anteny, bo po co - TVP robi co chce i ma telewidzów gdzieś. Kolejnym
      świntuchem jest Wójcik, ale o tym przekręciażu nie ma co sie rozpisywać, bo
      cwaniaczek i olać takich.
      Żenuje natomiast postawa Steylaua, który nie potrafi zająć tak rzeczowego,
      honorowego i męskiego stanowiska jak panowie Górski i Piechniczek. Z czego to
      się bierze? Ci dwaj ostatni maja za sobą sukcesy, byli MŚ po dwa razy i znają
      specyfike takich imprez, dlatego z dystansem i zrozumieniem odniosą się do
      porożek kolegów po fachu. Kto krytykuje: Wójcik (jakby mógł to utopiłby Engela
      w łyżce wody), Apostel (odsyłam do dzisiejszej prasy) i Sterylau, ktory robi to
      najbardziej miekko. Co tych panów łączy? Brak wyników z kadrą.
      Mam do was panowie prośbę: krytykujcie sobie równych, takich, co to MŚ nigdy
      nie powąchali, chyba, ze jako asystenci. Engel to dla Was (przy wszystkich jego
      błędach) zbyt wysoka półka.
      Acha, jeszcze jedno. Przypomniał mi sie jeden fakcik z okresu prowadzenia kadry
      przez p. Andzreja St. Otóż po przegranym w Chorzowie meczu ze Szwecją (0:2),
      sugerował, że piłkarze mecz puścili... Więc co tu mówić o jego panowaniu nad
      kadra.
    • Gość: sic! Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: *.zetosa.com.pl 13.06.02, 10:53
      Bardzo podobają mi się opinie Piechniczka i Górskiego. Strejlau tez ok
      zachowuje przynajmniej spokój. Tomaszewski debil jak zawsze, lecz chociaż nie
      cierpię tej hieny to muszę przyznac rację że krytykował już przed mundialem
      reprezentację - jednak poziom jego krytyki jest żenujący. Według mnie facet za
      wszelką cenę chce się dostać do koryta - ale nie ma szans bo jako trener, czy
      doradca czy działacz jest zerem absolutnym.
    • Gość: hania Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: *.pl.ibm.com / *.at.ibm.com 13.06.02, 14:09
      Komentarz Tomaszewskiego przypomina mi komatarze Kosedowskiego i Skrzecza przed
      walką bokserską w TVP. Trochę jak w MTV yyyyyyyy... yyyyyyyyyy.... he... he ....
    • Gość: klomo Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: *.srv.ids.pl / *.wawbem.ext.ids.pl 13.06.02, 14:39
      Panie Red, któż miałby inny zasiąść na miejscu Tomaszewskiego i Strejlaua???
      • Gość: pepe Re: Magazyn biało-czerwoni w TVP IP: 217.153.56.* 13.06.02, 15:25
        Stawiam na Zygmunta Kałużyńskiego!!!
    • Gość: tomek NIE ENGEL TYLKO MURZYN WPROWADZIŁ POLSKĘ DO MŚ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 14:53
      • ona22 Re: NIE ENGEL TYLKO MURZYN WPROWADZIŁ POLSKĘ DO MŚ 13.06.02, 15:00
        Gorsza była Szapołowska w Modzie nA mundial.... co za cipa ... have mercy.
        Zwykle jestem tolerancyjna ale baba była koszmarna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka