malle

(3 wyniki)
  • [b]Tysiące osób na otwarciu galerii Focus Mall[/b] Polska Dziennik Łódzki Marek Obszarny 14.11.2009 Tłumy piotrkowian i mieszkańców okolicznych miejscowości gromadziły się w piątek w okolicy skrzyżowania ulicy Słowackiego z Kostromską przed wejściem do długo oczekiwanego, pierwszego w dawnym województwie piotrkowskim, nowoczesnego centrum handlowo-rozrywkowego. W piątkowe popołudnie, tuż po otwarciu, piotrkowską galerię wypełniły tłumy. Galeria Focus Mall z pięciosalowym kinem, ...
  • [b]A mnie tam Focus Mall wisi i powiewa. Innymi słowy: zwisa mi martwym kalafiorem![/b]
  • [sonda=Dlaczego robisz zakupy w Focus Mall?] [*]Bo czuję się wtedy kimś lepszym. Jakby szlachcicem albo magistrem. [*]Bo znajomi pękają z zazdrości, kiedy wracam z markowymi torbami. [*]Bo mam nadmiar forsy i już nie wiem, na co ją wydawać. [*]Bo prezes Fijałkowski zbudował Focus, żeby mama miała do kina blisko. [*]Bo do cna ogłupiły mnie reklamy. [*]Bo mam tu czyściej, schludniej i ładniej niż w mieszkaniu. [*]Bo ludzie przychodzą tutaj z większym nabożeństwem aniżeli do kościoła. [*...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się