malle

(4 wyniki)
  • Mam nadzieje, ze zadne z Was tam nie bylo. Czy Utah jest jednym ze stanow pozwalajacy ludziom nosic przy sobie bron? Rozumiem trzymanie broni (zamknietej) w domu dla obrony, ale noszenie jej przy sobie? Oczywiscie jesli ktos chce strzelac do ludzi, to nie potrzebuje takiego pozwolenia.
  • czy moze bylyscie tam? albo w jakims podobnym miejscu? czy warto? zamierzam kupowac cos z damskiej odziezy zarowno tej "do pracy", jak i sportowo-outdoor'owej, jakas torebke... Jesli byloby rzeczywiscie okazyjnie to pewnie kupilabym jakies ciszki z GAPa dla wszystkich znajomych dzieci. Normalnie laze po Manhattanie, no i oczywiscie zagladam do 21 century. Zupelnie nie mam pojecia czy warto tam pojechac. Namiary dala mi Przyjaciolka, ktora byla ostatnio w NY na jakims kongresie m...
  • Proponuje Mayfair Mall w Wauwatosa.
  • Atlanta(9)

Napiszcie prosze o zyciu w Atlancie (gdzie bezpieczniej zamieszkac czy to w Atlancie czy okolicach tzn wynajac cos, jakie koszty zycia plusy, minusy) zbieram wszelkie info bo mnie tam chyba los zaniesie. Dziekuje i od razu witam, bo to moj pierwszy wpis na tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się