Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      mat

mat

(20 wyników)
    • Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... No i doigrałam się -jestem specjalistką, która szybciej robi(pięć lat studiów) niż myśli... Jestem teraz na macierzńskim i idę na wychowawczy. Nie chcę wracać do tej samej pracy po urlopie (moja szefowa dopiero zaczęła studia) no i mam czas na poszukanie pracy. Może macie jakiś fajny pomysł co zrobić z dyplomem Pedagogiki i specjalnością Edukacja Zdrowotna?
    • Jak w temacie. To firma z branzy telemarketingowej i szukają w tej chwili konsultantów, tyle wiem. Ale sprawa jest podejrzana bo firma nie ma własnej strony www, może jednak sie myle. Może tam pracowaliscie możecie powiedzieć coś o atmosferze, projektach, wynagrodzeniu. Proszę o wpisy jeśli coś wiecie
    • Do założenia niniejszego tematu skłonił mnie znajdujący się niżej wątek założony przez osobę, która pyta się, czy zarabiając 2000 zł/mc da się wyżyć w Warszawie. Ktoś inny pokusił się o szczegółową kalkulację i wyliczył, że jak się wyda przy takich zarobkach tyle a tyle na bieżące opłaty, bilet miesięczny itp., to zostanie sto kilkadziesiąt zł. Co to, k***a, jest, stówa z okładem???!!! Akurat tyle, żeby kupić flachę, zagrychę, zapić i zapomnieć o swej ponurej egzystencji. Naprawdę ni...
    • zastanawiam sie nad zlozeniem aplikacji do client service. mam doswiadczenie w btl, ale nie w atl. jak wyglada praca tam, warunki, atmosfera? jakie wynagrodzenie na stanowisku account exec? jak to wyglada w innych agencjach sieciowych?
    • Mam pytanie jak sobie radzicie w sytuacji gdy od kilku miesiecy nie pracujecie. Co robicie w ciagu dnia , no bo w koncu ile godzin dziennie mozna siedziec przy komputerze i wysylac cv? Jak na to reaguja Wasi bliscy np maz , zona , narzeczony itp? Czy Was wspieraja czy wrecz odrotnie? Dla mnie osobiscie najgorszym momemntem jest ranek gdy moj facet idzie do pracy a ja musze zostac w domu. Na dodatek nic mi sie juz nie chce ... Dodam ze wczesniej jak pracowalam to nie specjalnie lu...
    • Tylko bez kłamstw, prosze sie wpisywać :) pozdrawiam Ja obecnie studiuje administracje, więc wykształcenie średnie
    • U mnie w pokoju jest niecałe 16 stopnie, ale to pół biedy - na niższych piętrach mają 10-12 stopni. Teoretycznie zwolnili nas z roboty, ale musimy dyżurować więc i tak tu siedzę ( w szaliku i kurtce)
    • Czy ktoś wie coś o SITELU przy Domaniewskiej? Jak pracuje sie tam przy obcojęzycznych infoliniach? Jakie warunki pracy i płacy?
    • to ja mam na imie kasia,mam 26 lat wychowalam sie na duzej wsi na lubelszczyznie, w wieku 18 lat po raz pierwszy mialam na sobie prawdziwe jeansy, skromna i nie zapiekna ze mnie dziewczyna, ale dalam sobie rade w zyciu, nie mam znajomosci, ukladöw, biedna bylam jak mysz koscielna, .....dalej nie bede opowiadac bo mi sie lzy cisna na powieki, i wiecie co mielibyscie wszyscy racje gdybym zakonczyla ten post slowami"..i mam teraz 5 dzieci po 2 rozwodach ojciec dzieci alkoholik, ja na...
    • wiek 33 lata mieszkania brak, (mieszkam u rodziny, ale sam) kredytów brak stan konta 18 tys. :( Własna DG. Oszczędzam od 1,5 roku ---------------------- Pozdr.
    • Cześć, Interesuje mnie opina na temat pracy w centrali banku _Focus, Warszawa. Podobno pensje bardzo przyzwoite i całkiem sympatyczna atmosfera. Czy jest ktoś kto moż to potwierdzić??:) Zmieniam teraz pracę i w razie gdyby nie wypaliła to mam okazję złożyć tam paiery. Od razu też powiem że na stanowiska administracyjne:). Pozdrawiam forumowiczów Lis.
    • Witam, Mieszkam w Stanach juz od 1989 roku i mam 27 lat. Pracuje jako programista od czterech lat. Interesuje mnie bardzo powrot do Polski (czy raczej zupelne odkrycie tego kraju ktory znam w sumie tylko z wizyt i jako dziecko). Wiem ze zarobki w Polsce nie porownywalne sa z tymi w USA - to jest oczywiste. Ale czego moge oczekiwac? Czy moglibyscie dac jakies rady i przyklady? Jak mozna zyc zarabiajac 3000-6000zl? Tutaj zarabiam $57000 na rok plus bonusy ale w poprzedniej prac...
    • Witam, Ciekawa jestem, o jakich swoich wadach mowicie potencjalnemu proacpdawcy (na interview, w aplikacjach)... Nie uwazam sie za zaden ideal, no ale ja osobiscie mam z tym powazny problem...
    • Witam, orientujecie się może, ile można oczekiwać na starcie w Deloitte w dziale Administracja? Chodzi o pracę w zespole ds. raportów. Czyli dział administracyjny, ale de facto jest to wsparcie zadań wykonywanych w Dziale Audytu. Zresztą, oto link do ogłoszenia: careers.deloitte.com/polska/studenci/opportunities.aspx?UniqueID=8538292000007182010 . Dodam tylko, że widnieje tu informacja o częściowym etacie, ale to pomyłka. W rzeczywistości chodzi o cały etat. Na forum jest sporo informa...
    • O work Service przeczytałam już opinie. Z Tempservice moja przygoda dopiero ma sie zacząć, więc chętnie poczytam opinie na ich temat. Pozdrawiam
    • Czy ktos miał okazję tam pracować? A może ktoś był na praktyce lub stażu? Jakie macie wrażenia? Czy naprawde tak trudno się tam dostac? Jakie jest Wasze zdanie na temat tej firmy?
    • Witam. Dostałam propozycje pracy na ww. stanowisku. Jakie macie doświadczenia w pracy na tym stanowisku, jak w dużych koncernach, a jakie w małych fitrmach. co należało do obowiazkow prosze o wszelkie info. Ela
    • Pracodawca u krórego macie podjąć pracę informuje Was, że do czasu podpisania umowy (ok. tygodnia) macie "się wdrażać" - czyli normalnie pracować - za darmo??
    • Macie takie firmy w ktorych chcielibyscie pracowac nawet "doplacajac" (oczywiscie w "":))? Z jakis zupelnie irracjonalnych powodow, lojalnosci konsumenckiej, albo wyniklych z pozytywnegoo PR? Ja mam:) Eris. Ciagle bezskutczenie ale.. "..czy zle miec marzenia.. kto nie ma ich dzis.. " A Wy? I dlaczego wlasnie ta Jedyna? :) Pozdrowionka PR-omyk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się