Forum Regionalne Mazowieckie Piaseczno
ZMIEŃ
      mazowieckie

mazowieckie

(5 wyników)
    • i po wyborach...jak widac wiekszosci sie chcialo,zależało i zaglosowali - pod wzgl. frekwencji w mazowieckim - 2e miejsce za pruszkowskim (Warszawy nie liczę...)...pzdr zadowolonych z wynikow
    • Od 1.VI wchodzi nowy rozkład jazdy KM. Powstaje kolejny absurd - w godzinach porannych 1h 13min bez pociągu!! Podobnie z powrotem. Związane jest to z likwidacją pociągów z/do Czachówka. - E9152 z Czachówka Południowego (8.15) do Warszawy Wschodniej (9:16) - E157 z Warszawy Wschodniej (16.37) do Czachówka Południowego (17.38). Dla mnie to wyjątkowo bolesne bo właśnie tymi dwoma pociągami najczęściej jeździłem. Wysłałem już maila skargi@mazowieckie.com.pl, do czego zachęcam (a w...
    • w materiale filmowym burmistrz Piaseczna apeluje o meldowanie się w Piasecznie, aby odprowadzać podatki do Piaseczna. Apel jest w 9 minucie materiału filmowego. www.tvp.pl/warszawa/informacyjne/kurier-mazowiecki/wideo/1022010 ps. Ja się zameldowałem i wypełniłem NIP3 Pozdrawiam AB
    • Na stronie KM pojawił się nowy rozkład jazdy,jaki będzie obowiązywał od 14 grudnia. Odjazdy z Piaseczna: 5.42* 6.24* 6.40* 6.57 7.39* 8.28 8.52* 9.29 * pociąg przez W-wa Centralna z pominięciem Ochoty,Powiśla i Stadionu Czyli jak widać szału nie ma.
    • Ktoś się może orientuje jaki jest koszt biletu miesięcznego (normalny) pkp koleje mazowieckie Piaseczno <-> Warszawa ? Pociągi podmiejskie. w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się