mazowieckie

(3 wyniki)
  • Może znacie z własnego doświadczenia coś blisko warszawy, gdzie 3 latek się nie będzie nudził i gdzie można z psem.Najlepiej zwykłe gospodarstwo ze zwierzętami hodowlanymi, traktorem, wozem, placem zabaw, blisko do lasu, no i wyżywienie na miejscu. Za umiarkowaną cenę. Poradźcie, bo chcę mimo strasznych prognoz pogodowych zaryzykować wyjazd na weekend majowy. Z góry dziękuję za wsystkie rekomendacje, Pozdrowienia
  • Poszukuję sprawdzonego miejsca dla babci z pięcioletnim chłopcem, gdzie dla babci będzie las i spacery w plenerze a dla chłopca towarzystwo dzieci i plac zabaw. Warunek: niezbyt daleko od Warszawy i z wyżywieniem. Może być agroturystyka. Ktoś doradzi?
  • W mazowieckim jest sporo miejsc noclegowych, chciałam teraz wybrać sie na tydzień nad Zegrze i powaliły mnie ceny. 3 lata temu płaciłam za domek (doba bez jedzenia) 100 zł, dziś ten sam domek (3 lata starszy)- 250 zł! Może Wilga... Chodzi o to by był las, była woda, może jakieś atrakcje dla dzieci i cena do zaakceptowania! Jest mnóstwo gospodarstw agroturystycznych ale bardzo chętnie dowiem się od kogoś, kto widział, i był (z dziećmi- ma się rozumieć!).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się