Forum Regionalne Mazowieckie Łomianki
ZMIEŃ
      mazowieckie

mazowieckie

(3 wyniki)
    • Taką oto ciekawostkę znalazłem w internecie. Powiat Warszawski Zachodni najlepszy w województwie mazowieckim. "W dniu 29 listopada 2008 r. odbyło się uroczyste zakończenie VI edycji konkursu „Mazowiecka Firma Roku” oraz I edycji konkursu „Mazowiecki Powiat Roku” i „Mazowiecka Gmina Roku” pod Honorowym Patronatem Marszałka Województwa Mazowieckiego – Pana Adama Struzika. Z przyjemnością informujemy, że Starostwo Powiatu Warszawskiego ...
    • Program Spotkań: 10.30 Uroczyste otwarcie "Mazowieckich Spotkań z Książką" 10.45 Jak uczniowie znęcali się nad nauczycielami? Świadectwa literackie - wykład dr. Grzegorza Leszczyńskiego 11.50 Spotkanie z dr. Michałem Strąkiem, autorem książki pt. "Miałem rację. Kulisy wygranej, przyczyny klęski" 12.20 Otwarcie wystawy Książka wczoraj dziś jutro- Jacek Niemir, zastępca dyrektora Biblioteki Wojewódzkiej 12.45 Spotkanie z pisarzem literatury dziecięcej - Grzegorz Kasdepke 13.45 Wrę...
    • Jarosław Osowski2008-02-20, ostatnia aktualizacja 2008-02-20 21:21 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4948306.html Wielkie emocje przed ostatecznym wyborem miejsca dla nowej wylotówki w stronę Wybrzeża i Warmii. Protestują mieszkańcy od Bemowa po Łomianki, ale kluczowy jest fragment na Chomiczówce. Może tu powstać pierwszy w Warszawie półtunel między blokami Około dziesięciu stowarzyszeń i 308 osób chce patrzeć na ręce urzędnikom wytyczającym ekspresowy wjazd do Warszawy od p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się