Forum Kobieta Ślub i wesele Ślub i wesele
ZMIEŃ
      mazowieckie

mazowieckie

(3 wyniki)
    • Przejrzałam net w poszukiwaniu opinii o miejscówkach, które przypadły mi do gustu. O kilku z nich: - Klub Galop - Villa Park Wesoła - Stawisko Klaudyn znalazłam sporo informacji. Poszukuję jednak aktualnych informacji o: - Rancho pod Bocianem - Przypki - Hotel Boss - Stary Młyn. Poszukuję miejsca z możliwością noclegu dla ok 60-70 osób co znacznie ogranicza wybór - byłabym wdzięczna za Wasze opinie / doświadczenia dotyczące Przypek i Starego Młyna w Bossie.
    • Hej, przymierzam się do ślubu kościlenego, jednak moje marzenie o ślubie we Włoszech staje się craz bardziej niereale. Mamy za sobą cywilny i chcemy w rocznicę slubu wziąć kościelny. Będziemy tylko my, świadkowie, rodzice. W sumie 10 osób. Szukamy małego kościółka na taki ślub, żeby nie zginąć w wielkim kościele :) Kiedyś był tu taj taki wątek i były nawet fotki. Podzielcie się swoją wiedzą.
    • jest takie miejsce w oklicach warszawy? szukam włąsnie jakiegoś dworku lub tez cos a la chata góralska, czy mozecie cos polecic? w pare miejsc napisalam ale chyba nikt maili nie czyta :/ help...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się