Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      mediolan

mediolan

(16 wyników)
    • Hi, naszla mie mysl, zeby skorzystac z tanich biletow i poleciec do Mediolanu obskoczyc outletowe wyprzedaze. Bardzo prosze zorientowane w temacie o wskazowki. Kiedy jest najlepszy czas, ktore outlety sa godne polecenia (chodzi mi o tzw.wyzsze marki) jak to zorganizowac logistycznie (czy trezba wypozyczac auto, czy da sie komunikacja obleciec), jakies spanie..... Bede wdzieczna, moze komus tez sie przyda PS> Nie nawracajcie mnie na zwiedzania, chce zrobic zakupy :)))
    • Koleżanki i Koledzy - pomozcie Ktore z tych mist w dzisiejszych czasach jest uznawane za swiatowa stolice mody? dzieki z gory
    • Witajcie. Nie bylam ani tu, ani tu. Chcialabym wybrac sie na zakupy ( sukienki, plaszcze, buty, torebki) w sierpniu. Czy moze ktoras z Was podzielic sie wrazeniami, gdzie warto jechac? Slszalam strasznie rozbiezne opinie, ciezko jest mi sie zdecydowac, a chcialabym juz zabookowac bilety. Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam
    • poradzcie?
    • Widzialm wiele dziewczyn w jeansach szerokich z gumka na dole, super!! mozna cos takiego dostac w polsce?
    • Bez sensu, dlaczego pokazujecie tylko modelki ? Dajcie fotografie jakichs zwyklych dziewczyn i pokazcie jak sie ubieraja normalni ludzie. A nie same chodzace szkielety. W dodatku wedlug mnie ta moda jest bardzo przecietna; wszystkie wygladaja tak samo. Waskie jeansy jakies kurtki, chusty i okulary. Pospolite.
    • Stroje w sam raz na gejowo.pl
    • <OKROPNOSC...to nie ma nic wspolnego z pieknem..z estetyka...smakiem... slawne pokazy mody..to jakis horror...Kobiety-niekobiece..plaskie jak deski... bez wdzieku...Zycia w sobie jak trupy...jak nirealne postacie z innej epoki... wstretne To...))
    • Gucci(4)

witajcie, planuje wybrac sie we wrzesniu na male zakupy, moze Wlochy, moze do Paryza? Znacie sklepy, gdzie w dobrej cenie dostane torebke i inne akcesoria marki Gucci? Slyszalam o wyprzedazach w Paryzu. Podobno tez w Rzymie czy Mediolanie jest sporo sklepow z dobrymi ofertami cenowymi.
    • Prosze o adresy i wskazowki jak sie dostac i na co zwrocic uwage, outlety, mile butiki, ciekawe miejsca! Z gory dziekuje, to pierwszy taki wypad i nie wiem nic!!!!!
    • Sezon letni 2005 modaonline.it/
    • Nie rozumiem czemu te rzeczy są takie drogie. Piękna modelka, fajne stylizacje ale same ciuchy typu spodnie z cekinami lub bluzka z logo firmy- cóż zajeżdżają bazarem. Przesadzone zdobienia "złocenia", cekiny, zdzecinniałe mega kolorowe nadruki typu "dzidzia" taki tandetny design. Byłam w ich sklepie - po pół godzinie chodzenia nie wybrałam nic. Skad te wysokie ceny? Kupujecie wogóle te rzeczy? Ja zdecydowanie wolę,
    • Do której światowej stolicy mody wybrałybyście się najchętniej na zakupy? :-) Mnie marzy się Paryż :-)
    • DIOR(5)

Witam. Jade za tydzień do Włoch słyszałam że sa tam hurtownie z odzieza firmowa taka jak dior, versace, armani.. czy znacie moze adresy??? Dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się