Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    27.02.05, 14:34
    Witam. Jade za tydzień do Włoch słyszałam że sa tam hurtownie z odzieza
    firmowa taka jak dior, versace, armani.. czy znacie moze adresy??? Dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iwon Re: DIOR IP: *.siedlec.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 23:23
        czy ktos mi powie gdzie sa hurtownie we wloszech diora versace??
      • Gość: LA PARISIENNE Re: DIOR IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 30.03.05, 00:31
        Znowu jakas wariatka, mysli, ze sa hurtownie Diora dla ludzi bez pieniedzy. co
        jeszce nie wymslicie, zeby miec ciuchy markowe za 40 zl. Dior to marka dla
        ludzi zamoznych, a nie tych co chodza po szmateksach.Ta istotna roznica. my
        Francuzi nie chcemy, zeby byle kto lazil w naszych ciuchach.
        • misae Re: DIOR 30.03.05, 09:20
          la parisienne, swietnie piszesz po polsku jak na francuzke
      • Gość: Eda Re: DIOR IP: 193.3.225.* 30.03.05, 11:07
        Nie wiem gdzie jedziesz ale np w miediolanie to w niektorych dzielnicach i
        pozamiastem sa tak zwane outlety znaczy sie sklepy sprzedajace ciuchy
        projektantow z poprzednich kolekcji- nowe zazwyczaj 30% tansze musisz sie
        liczyc z tym ze czesc z tych zreczy jest juz kompletnie nie modna.
        Adresy sproboj znalezc na necie wklepujac nazwe miasta- ja nie wiem gdzie
        jedziesz i outlet ja jak bylam w mediolanie to w moim hotelu byly magzyny w
        ktorych sie oglaszaja sklepy i tam byly adresy do outletow oraz kilka lokalnych
        magazynow gzdie tez byly ich reklamy. Nie podam ci adresow bo jakos mnie tam
        nie pociagnelo wydaje mi sie iz w takich miejscach sa w wiekszosci rzeczy
        ktorych nikt inny nie chcial ale z odrobina wytrwalosci napewno mozesz upolowac
        tam jakies cudo
        pozdrawiam
        • umaa Re: DIOR 30.03.05, 12:12
          dokldnie w kazdym hotelu w mediolanie i nie tylko jest taka gazetka z
          restauracjamihotelami i sklepami, outlety tez tam znajdziesz, a w samym
          mediolanie jest kilka outletow, ja znam adresy dwoch maja tam ubrania
          wszystkich dobrych firm

via montenapoleone (to ta ulica gdzie sa wszysti najfajniejsze butiki) numeru
          nie pamietam, ale jest to prawie na koncu tej ulicy (wedlug numerow budynkow)

via tortona 13

ostatnio w jednym z nich kupilam sobie przepiekna sukienke gucci za 400 euro i
          krawat dla narzeczonego za bardzo male pieniadze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka