Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      mediolan

mediolan

(5 wyników)
    • Chciałbym wybrać się w lutym na narty do Włoch. Znalazłem loty z Warszawy do Mediolanu za ok 600zł / 2 os w obie strony, co jest bardzo korzystne. Teraz pozostaje kwestia gdzie i jak najlepiej z Mediolanu dostać się do jakieś miejscowości górskiej. Macie jakieś pomysły?
    • Szanowni Państwo, Będziemy spędzać sylwestra w Mediolanie. Czy orientujecie się może jak, mieszkając w Mediolanie, dostać się na narty. Słyszałem, że nie jest to trudne ponieważ jest tam jakaś kolejka, która dowozi narciarzy bezpośrednio na stoki. Może tez jestem w stanie uzyskać od Was rekomendację jakiegoś hotelu w Mediolanie? Będę niezmiernie wdzięczny za informację. Pozdrawiam, Grzegorz
    • lądowanie w piątek nocleg w Mediolanie, centrum cała sobota przeznaczona na narty GDZIE??? proszę o konkretne rady ;) bo powrót jest w niedzielę
    • mam z rodziną (ja z żona i dójka synów 8 i 11 lat) zarezerwowane już tanie bilety lotnicze RYAN AIR do Mediolanu potem mam ofertę do VAL THORENS we Francji za 240 euro od osoby za 7 dniowy pobyt w studium 4 osobowym z łazienką i aneksem kuchennym i 6 dniowy skipass w cenie, mam tylko problem z dotarciem z Mediolanu do VAL THORENS (350 km) zastanawiam się nad wynajeciem auta lub autobusem (może poradzicie z doświadczenia czy są bezpośrednie połączenia), a może jednak macie innie ba...
    • Witam wszystkich, bardzo proszę o pomoc mam problem ze znalezieniem dojazdu z Mediolanu(Bergamo) do Marilleva. Z tego co znalazłem w necie to poruszając się komunikacją miejską (pociąg)czeka mnie koszmar czyli ok 3-4 przesiadek. Bardzo proszę o pomoc, sugestie czy jest jakiś inny sposób "w miarę bezpośredniego" dotarcia. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się