Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      mediolan

mediolan

(20 wyników)
    • Znalazłem dwa ciekawe połączenia: 1) do Mediolanu na 4 dni - koniec marca 2) do Brukseli na 3 dni - koniec kwietnia Nie byłem w żadnym z miast. Co byście polecili mi w takiej sytuacji?
    • Kto zna lotnisko Bergamo i jest mi w stanie powiedzieć jak się mozna stamtąd dostać na lotnisko Malpense? Rozważam możliwość dalszego wyjazdu, z Malpense miałabym tani lot na Kubę, ale z Polski muszę dolecieć do Bergamo. Czy ryzykowac takie połaczenie w związku z hybrydycznością rozkładów tanich linii?
    • witam jak dlugo trwa taki transfer, ile kosztuje, mama jedzie do pracy do bibione ale moze tez byc w te okolice, jak to sie zalatwia? chce leciec z wizzair Iwona dzieki
    • Witam! potrzebuję bilet na przelot 25.01.2006 z Krakowa do Mediolanu (Bergamo) a powrót z Mediolanu(Bergamo) 30.01.2006 liniami "SkyEurope" oczywiście w dobrej cenie!! czyli w promocji ok.160zł w obie strony-jeśli ktoś ma to proszę o kontakt!!pozdrawiam!!!
    • juz rezerwowac bilety ...będzie nas 2 dorosłych i 2 dzieci , wylot 4 sieprnia a powrót 14 sierpnia....może ktoś zna cos tańszego od Lotu?? bo szukałam ale ciagle cos spore sumy mi proponują (3,5tyś) chiałabym się zmieścic w 3tys cóż..choć wiem że tak nie musi być a może... Gdyby ktoś mógłby mi pomóc ...jestem zielona w tym temacie- pierwszy raz lecę- dziekuję za odpowiedzi!! Pozdrawiam
    • wybieram się na targi do Mediolanu i nie wiem jakimi liniami najtaniej i najlepiej. Interesują mnie najbardziej wyloty z Poznania lub Wrocłąwia. proszę poradźcie ! z góry dziękuję
    • Chciałam się zapytać czy to lotnisko jest duże? Mamy przesiadkę właśnie tam - niby wystarczający czas na to 2:20 h, ale różnie może być. Dlatego za wszelkie informacje na temat tego lotniska będę wdzięczna ;) W ogóle jest gdzieś w internecie plan tego lotniska, bo tak patrze na ich stronce i nic nie mogę takiego znaleźć :( Dzięki
    • Witam! Niedlugo lece przez Mediolan ale jeszcze nigdy nie bylem na tym lotnisku.Czy ktos zna jakas stronke o tym lotnisku (najlepiej z jakas mapa)? Z góry dzięki!
    • Muszę niestety lecieć Lotem do Mediolanu bo jako jedyny przewoźnik jest na 10 rano w Mediolanie...nie znalazłam nic o tej samej porze i tańszego....3200zł...cóż....ale przy rezerwacji pyta czy chcę wykupić za kolejne 180zł ubezpieczenie...czy jest sens?? zdziercy kurna..ktoś tego nie robi z Was?? proszę o radę czy warto :))
    • Witam Wszystkich, Chciałam was prosić o pomoc i rady, moźe macie większe doświadczenia... zakupilam bilet na lot 12.02.2010 Berlin Schonefeld / Palermo z przesiadka w Mediolam Malpensa oraz powrot na 16.02.2010 Palermo / alpensa / Berlin Schonefeld. 16.02 udałam sie na lotnisko, lot był opozniony z 16:55 na 19:20, gbybym nim poleciala nie zdazylabym na przesiadke w mediolanie, zmieniono mi oba bilety z tym ze z powodu przesiadki i braku innego polaczenia mialam czekac 10h!. Nastepneg...
    • Mam pytanie - planuje przelot do Madrytu, przez Mediolan - Bergamo (Sky Europe), ale niestety jest tylko 2 godz 10 min na przesiadke (z Mediolanu do Marytu rowniez tanie linie). Czy ktos z doswiadczeniem moze napisac, czy to wystarczajaco? i jakie jest prawdopodobienstwo ze Sky Europe sie nie spozni ? Warto zaryzykowac ?
    • Chce kupic bilet z Lotu z warszawy do mediolanu,niestety nie wiem czy sa jeszcze potem jakies ukryte oplaty? wyswietla sie cena calkowita i potem forumularze do wypelnienia danych,nr karty itp..potem jest forma dostarczenia,i do wyboru jest biuro lotu,na lotnisku i cos jeszcze..kolo wszystkich opcji widnieje oplata 0pln? a jak zakupic bilet elektroniczny ktory Lot oferuje, nie musiec go odbierac nigdzie. Po prostu tak jak w tanich liniach kiedy wystarczy potwierdzenie przyslanie m...
    • czy moglby mi ktos pomoc znalezc najtansze polaczenie do Kairu? lub ewentualnie napisac gdzie moge takich szukac? wylot pomiedzy 15.09 a 4.10, pobyt minimum 2 tyg , wylot moze byc z Warszawy, Katowic, Krakowa, Wroclawia. bylabym bardzo wdzieczna za wszelka pomoc... pozdrawiam
    • Witam, Mam mały problem z kwestią nazwiska w rezerwacji. Otóż zarezerwowałem wczoraj dla mnie i narzeczonej bilety w Ryanair na lot do Rzymu z jedną przesiadką w tę i z jedną w drodze powrotnej. I wszystko okey z tym, że lot będzie w we wrześniu a w pod koniec maja bierzemy ślub cywilny. Wczoraj rezerwowałem i w 3 biletach (rezerwowałem bilety wspólnie - dla nas obojga) podając moje nazwisko jako nazwisko narzeczonej (bo w maju zmieni nazwisko na moje) ale w jednym przypadku (...
    • co mam robic.Kupilam biletjeszcze zima a teraz przypadkiem dowiedzialam sie ze nie poleci w lipcu na linii mediolan warszawa.Nie moge ich skontaktowac (nie odbieraja telefonow w call center i trzymaja mnie w oczekiwaniu i 40 min a dzwonie z zagranicy).Oni mi o niczym nie powiedzieli, a maja cholera wszystkie moje dane.Lece z dzieckiem.W ostatnie chwili nie stac mnie bedzie na inny bilet.Pieniedzy jak dotad nie oddali na mail nie odpowiadaja.Niepowazni i niech plajtuja
    • volare(9)

Czy ktoś już nimi leciał? Czy wszystko ok? Jakieś przyjemne lub nieprzyjemne niespodzianki? Pozdr.
    • Volare(11)

Chciałabym tylko w skrócie opisać linię volareweb z którą miałam okazję lecieć do Mediolanu...ktoś napisał że wysłużona załoga i samoloty również...cóż...nie sprawdziło sie ..samolot w bardzo dobrym stanie wizualnym i panie młode i atrakcyjne....powrót lekko opóźniony z winy burzy więc....super..polecam..tanio i wygodnie !!!
    • Decydując się na lot z tranzytem przez włoskie porty Alitalią, proszę zwróciC uwagę na czas transferu z jednego samolotu na drugi. Alitalia proponuję połączenia do Lizbony z transferem w Mediolanie : 50-65 minut, co jest bzdurą kompletną ze względu na : - bałagan panujący na lotnisku w Mediolanie ; - tłumy pasażerów ; - szczegółową kontrolę pasażerów. Lecąc samolotem Alitalii na na trasie Warszawa- Mediolan-Lizbona- Mediolan- Warszawa, nie zdążyłem na transferowe połączenia w Medi...
    • Czy samolot Ait Italy Polska to Prima Charter? - miał problemy przy starcie coś z silnikiem . Air Italy Polska ma jednego Boeinga , czy to nie przypadkiem ten Fisher Air , później Prima a teraz Air Italy?
    • Kto spotkał się z niekompetencją linni lotniczych? Proszę o wpisywanie tutaj przykaładów i jak się przed tym uchronić. Skradziono mi drobiazgi z badażu, ale skradziono, a odpowiedzialna za to Alitalia nie uznaje takich roszczeń. To najzwyklejsze oszustwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się